Integrationer

Sitesmart

SiteSmart är en skalbar e-handelsplattform för dig med höga ambitioner och erbjuder dig ett ekosystem av funktionalitet och automation utöver det vanliga. I deras framtidssäkrade e-handelsplattform ska du ges möjlighet att hantera stigande ordervolymer, ökande trafik, utforska nya marknader och växa friktionsfritt.

Läs mer Kontakta oss

Smartast hemsida och e-butik vinner kunden

Starta en enkel webbshop eller börja med e-handel som affärsidé. SiteSmart har e-butiken som passar alla behov, allt från enkel produktvisning till avancerade kopplingar och kampanjer.
SiteSmart har levererat hemsidor till kunder sedan 1994 och verktyg för att administrera hemsidor och e-handel, sk CMS/Publiceringsverktyg sedan 2001. Med hjälp av deras molnbaserade plattform får du allt du behöver för att driva en effektiv e-handel. Oavsett om du säljer internationellt, till konsument eller företag finns det funktioner att växa med. Du sparar tid och pengar genom att slippa använda fler plattformar, tänk i stället smart med SiteSmart. Deras Saas lösning ger dig möjligheten att sköta allt från enkel administration av innehåll med riktig drag and drop redigering, till PIM, nyhetsbrev, blog, sökmotoroptimering samt kampanjer via en inloggning.

Tillgänglighet
Med ett verktyg från SiteSmart kan du känna dig trygg. Din hemsida och e-handelslösning följer standard för kod på internet, den är fullt tillgänglig för sökmotorer och du kan själv optimera för de sökord du önskar. Till och med människor med funktionshinder kan se och höra din information.

Koppling mellan SiteSmart och Specter
Med en koppling mellan SiteSmarts e-handelslösning och Specters webbaserade affärssystem flyttas automatiskt och i realtid all kunddata och orderdata mellan systemen. Du slipper dubbelarbete med att lägga in denna information manuellt på två ställen – det är smart.

Fler smarta integrationer i Specter

Svea

Svea har en komplett checkout lösning innehållande alla betalsätt dina kunder efterfrågar för både privatpersoner och företag. Du som e-handlare måste inte låsa dig i något färdigt paket, Svea kan skräddarsy en lösning för dig.

Läs mer

nShift

Automatisera din frakthantering med vår koppling till nShift. I nShift Delivery finns det stöd för ledande transportörer som t.ex. Postnord, DHL, Bring, DB Schenker och DSV. Vid utleverans i Specter skickas fraktinformation direkt till nShift Delivery.

Läs mer

WooCommerce

WooCommerce är en kraftfull e-handelslösning som gör det möjligt att sälja vad du vill på nätet. WooCommerce är ett plugin till plattformen WordPress, en av världens mest populära CMS och bloggplattform.

Läs mer

Kontakta oss för ett trevligt samtal

Vill du veta mer om hur Specter kan hjälpa just ditt företag?
Fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi dig snarast för ett första samtal. Självklart kan du också ringa direkt på 0304-649400. Vi ser fram emot din kontakt.

    När du – som representant för ett företag eller motsvarande – anger dina uppgifter ovan kommer Specter även att använda dessa uppgifter för att skicka ut information och nyheter som vi tror kan vara av intresse för dig. Du kan när som helst avregistrera dig från våra utskick. Dina personuppgifter kommer att behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.