MULTILAGER

Hantera flera lager och butiker

Med Specters webbaserade affärssystem blir det enkelt att hantera en verksamhet som är geografiskt spridd med flera lager och butiker.

Lager på olika orter, synkade i realtid i ett gemensamt system

Specter Multilager låter dig hantera flera olika lager i ett gemensamt webbaserat affärssystem som hela din organisation enkelt kan arbeta i. Funktionen är väldigt användbar om du har flera lager eller fysiska butiker på olika orter.

Driver du e-handel blir det möjligt att t.ex. visa upp artiklars lagersaldo per fysisk butik, summerat lagersaldo för alla eller några lager, samt styra kundens order till rätt lager.

ALLTID AKTUELLA LAGERSALDON

Alla lagersaldon i dina lager uppdateras i realtid, och tar hänsyn till försäljning i alla dina kanaler: butiksförsäljning, webborder, telefonförsäljning, resande säljare och så vidare. Alla i er organisation kan se aktuella lagersaldon per lager. Du kan enkelt styra försäljning från en viss kanal till ett visst lager, och på så sätt minska din administration.

ENKELT FLYTTA VAROR MELLAN LAGER

Systemet gör det möjligt att flytta artiklar mellan dina olika lager med internbeställningar. Artiklar som är i transport mellan dina lager visas i ett eget transportlager. Du får bättre kontroll på var dina artiklar befinner sig, och minskar risken för differenser i lagersaldo.

FULL KONTROLL PÅ ALLA LAGER

Med Multilager blir det enkelt att följa artiklars lagerrörelser och ta ut lager- och försäljningsrapporter per lager. Med den smidiga inventeringsfunktionen kan ni enkelt inventera era olika lager, när ni vill.

INTELLIGENT STYRNING AV WEBSHOP-ORDER

Låt systemet bestämma vilket lager som skall ha en order från webshopen genom ett uppsatt regelverk som då väljer det mest lämpliga lagret för varje order. En engångskostnad tillkommer för uppsättningen och konfiguration av Multilagerstyrning baserat på en behovsanalys, kontakta oss för offert.

Flera butiker och e-handel?

Med Multilager och vår webbaserade butikskassa blir det enkelt att sälja i flera fysiska butiker, lagersaldon kan enkelt synkas i realtid mellan butikerna och din webshop.

Kontakta oss för ett trevligt samtal

Vill du veta mer om hur Specter kan hjälpa just ditt företag?
Fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi dig snarast för ett första samtal. Självklart kan du också ringa direkt på 0304-649400. Vi ser fram emot din kontakt.

    När du – som representant för ett företag eller motsvarande – anger dina uppgifter ovan kommer Specter även att använda dessa uppgifter för att skicka ut information och nyheter som vi tror kan vara av intresse för dig. Du kan när som helst avregistrera dig från våra utskick. Dina personuppgifter kommer att behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.