Affärssystem med smarta funktioner

Specter är ett kraftfullt affärssystem för små och medelstora företag. Passar särskilt bra för handel av varor, med effektiv hantering av försäljning, lager, inköp, logistik och resultatuppföljning.

Webbaserat affärssystem för handel

Vårt webbaserade affärssystem stödjer din verksamhet, var och hur du än säljer. Effektivisera din verksamhet och uträtta så mycket som möjligt med så få moment och resurser som möjligt.

Grunden i affärssystemet är våra basfunktioner Order/Faktura och Lagerhantering. Du kan när du vill beställa fler funktioner som exempelvis Inköp, Butikskassa och Bokföring samt kopplingar till andra system som t.ex. webbshop, Klarna, Svea och nShift Delivery.

Du betalar för de funktioner och antal användare ni behöver. Det är enkelt att utöka eller minska ner vid behov. Läs mer nedan om de valbara funktioner vi erbjuder.

För dig som jobbar med e-handel

Genom att koppla din webshop till Specter blir din hantering av ordrar mycket effektivare. Våra automatiserade flöden gör att du sparar massor av tid på att kunna sköta all hantering av dina ordrar i ett och samma system.

För dig som jobbar med omnihandel

Har du en fysisk butik, en webshop och ibland kanske även säljer på mässor? Inga problem. Vårt affärssystem är anpassat för er verksamhet så att ni enkelt kan sälja i alla kanaler och få uppdaterade lagersaldon i realtid, oavsett säljkanal.

MOLNBASERAT OCH MOBILT AFFÄRSSYSTEM

Specter Business Management är en molnbaserad SaaS-lösning (Software as a Service), vilket innebär att affärssystemet körs online via Internet. Fungerar på PC, Mac, surfplattor och smartphones. Ingen installation behövs.

FOKUSERA PÅ DINA AFFÄRER

Vi vill göra det så smidigt som möjligt för dig att driva ditt företag. I hyrtjänsten ingår serverdrift, nya versioner, support och backup. Säkerheten är mycket hög, dina data är i tryggt förvar. Vi sköter det tekniska, du sköter dina affärer!

HJÄLPER DITT FÖRETAG VÄXA

Det är enkelt att utöka affärssystemet vid behov, både vad gäller t.ex. antal användare, funktioner, lager och fysiska butiker. Med Specter får även småföretagare råd att använda ett avancerat affärssystem och bedriva verksamhet på olika orter.

FÄRDIGA KOPPLINGAR TILL ANDRA SYSTEM

Webbaserade lösningar gör det möjligt att i realtid knyta samman olika system för nyskapande och kostnadseffektiva integrationer . Vi samarbetar med marknadsledande partners som t.ex. Klarna och nShift Delivery och populära e-handelsplattformar.