nSHIFT-KOPPLING

Automatisera din frakthantering

Med koppling till nShift Delivery kan hela orderflödet från mottagen order, bokning av transporter, utskrift av fraktetiketter och dokument skötas i Specters affärssystem.

Spara tid med Specter och nShift

Vår koppling till nShift Delivery (fd Unifaun Online) låter dig automatisera din frakthantering. När en order är klar att levereras i Specter skrivs fraktetiketter ut, och orderinformationen förs över till fraktsystemet.

Du sparar tid, genom enklare hantering av varje försändelse. Risken för fel minskar när du slipper registrera fraktuppgifter manuellt och underhålla kundregister i flera system. Dina kunder får snabb och korrekt information om deras köp och leverans.

FRÅN WEBSHOP TILL LEVERANS

Driver du e-handel kan du med Specter och nShift få ett mycket effektivt flöde och en leveranshantering som sparar dig tid och minimerar risken för fel.

Efter att din kund beställt kan hela leveranshanteringen skötas i Specter, du slipper arbeta i flera system. Din kund får snabb information om att leveransen på väg.

Du får rätt lagersaldon, orderstatus och kan även få en automatisk bokföring med t.ex. vår Klarna-koppling. Allt sker i samma moment, som kan göras ännu smidigare med hjälp av en streckkodsscanner.

OM NSHIFT DELIVERY

nShift Delivery (fd Unifaun Online) är ett internetbaserat system för transportadministration som hanterar alla dina bokningar, sändningar och transportörer på ett och samma ställe.

Du kan enkelt skriva ut dina etiketter, frakthandlingar, tulldokument, sändningslistor och rapporter. EDI skickas automatiskt till dina transportörer.

I nShift Delivery finns det stöd för de ledande transportörerna på den nordiska marknaden, som DHL, Postnord, Bring, DB Schenker, DSV m.fl.

Fördelar med koppling till nShift

 • Orderinformationen överförs automatiskt från Specter till fraktsystemet när ordern är redo att levereras
 • Direktutskrift av fraktetiketter kan ske från Specter
 • Möjlighet att skicka över flera ordrar till fraktsystemet innan du arbetar vidare med fraktutskrifterna
 • Specter öppnar fraktsystemet automatiskt om du vill
 • Du kan själv välja vilka orders som skall skickas till fraktsystemet
 • Möjlighet att skapa returfraktsedel
 • Möjlighet till SMS/brev/e-post avisering via nShift
 • Kolli-nr kan sparas i Specter och mailas till kund ihop med följesedel
 • Välj fraktsätt i Specter, och vilka som skall vara standard för t.ex. privatpersoner, företag, export och returer
 • Enheter som Vikt och Volym kan anges manuellt eller summeras automatiskt i Specter och skickas in till nShift
 • Antal kollin kan anges direkt i Specter

Kontakta oss för ett trevligt samtal

Vill du veta mer om hur Specter kan hjälpa just ditt företag?
Fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi dig snarast för ett första samtal. Självklart kan du också ringa direkt på 0304-649400. Vi ser fram emot din kontakt.

  När du – som representant för ett företag eller motsvarande – anger dina uppgifter ovan kommer Specter även att använda dessa uppgifter för att skicka ut information och nyheter som vi tror kan vara av intresse för dig. Du kan när som helst avregistrera dig från våra utskick. Dina personuppgifter kommer att behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.