MULTISHOP

För webshop och marknads-platser

Med Specters affärssystem som nav kan du sälja via flera kanaler och sköta orderhantering, leveranser, lager och administration i ett enda system. Du sparar tid och slipper dubbelarbete.

Multishop – hantera flera säljkanaler

Multishop är en tilläggsfunktion i affärssystemet som gör det smidigt att administrera försäljning från flera kanaler, som t.ex. webshoppar och marknadsplatser. Lagersaldon och artiklar kan synkroniseras i realtid till alla säljkanaler.

Order- och leveranshanteringen effektiviseras avsevärt när du bara behöver arbeta i ett enda system. Alla kunder och deras köphistorik samlas i affärssystemet. Samtidigt kan alla köp bokföras enkelt.

SMART FUNKTIONALITET SOM SPARAR TID

Alla beställningar samlas i affärssystemet för vidare hantering och leverans, med tydlig information om vilken säljkanal din kund handlat ifrån. Orderbekräftelser, plocklistor och följesedlar m.m. kan ha unika logotyper beroende på säljkanal. Kopplade marknadsplatser kan synka artiklar och lagersaldon i realtid via vårt API, samt vid behov olika prislistor per säljkanal.

SMIDIGT BETAL- OCH LOGISTIKFLÖDE

Köp via t.ex. Klarna eller Svea kan aktiveras och bokföras helt automatiskt. Fraktbokning och etikettutskrifter kan ske direkt i Specter med integrationen till nShift Delivery. Du hanterar alla ordrar i samma system. Snabbt, smidigt och med korrekta lagersaldon i alla säljkanaler.

UPPFÖLJNING MED RESULTATENHETER

Det är enkelt att följa upp dina olika webshoppar som resultatenheter i affärssystemet, med t.ex. separata resultat- och balansrapporter om du använder Bokföringsfunktionen.

KOPPLINGAR VIA PARTNERS ELLER API

Vår funktionalitet för Multishop bygger på att du har dina webshoppar och marknadsplatser kopplade till Specter via vårt API, antigen via våra partners standardkopplingar eller en egenutvecklad integration. Kontakta oss för en dialog kring era specifika behov.

Byggt för omnikanal från början

Vi har lång erfarenhet av e-handel och omnikanalförsäljning, och har från start utvecklat vårt affärssystem med fokus på att underlätta för dig som säljer via olika kanaler, oavsett om det är flera webshoppar, marknadsplatser som t.ex. CDON och Fyndiq, fysiska butiker, säljare eller ÅF.

Observera att kopplingen, och vilken information som synkroniseras mellan webshop och Specters affärssystem, kan variera mellan våra partners, som själva utvecklar, säljer, driftar och supporterar sin Specter-koppling. Kostnader kan tillkomma för Specter-koppling från din webshop-leverantör och/eller leverantör av tredjepartskoppling.

Kontakta oss för ett trevligt samtal

Vill du veta mer om hur Specter kan hjälpa just ditt företag?
Fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi dig snarast för ett första samtal. Självklart kan du också ringa direkt på 0304-649400. Vi ser fram emot din kontakt.

    När du – som representant för ett företag eller motsvarande – anger dina uppgifter ovan kommer Specter även att använda dessa uppgifter för att skicka ut information och nyheter som vi tror kan vara av intresse för dig. Du kan när som helst avregistrera dig från våra utskick. Dina personuppgifter kommer att behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.