Vi bygger lösningar för framtidens handel

Marknadens populäraste e-handelsplattformar, betallösningar, logistik- och fraktsystem m.m. kan kopplas ihop i realtid med vårt affärssystem och kassasystem.

Läs mer Kontakta oss
Webshop & E-handel

Askås

E-handelsplattform för växande företag. Oavsett försäljningskanaler, marknadsstrategier, system, länder eller målgrupper (B2C/B2B/B2BC) levererar Askås lösningar att växa med.

Läs mer
Webshop & E-handel

Shopify

Svenska e-handlare och retailers som använder Shopify’s e-handelsplattform kan effektivisera sina affärsflöden genom att ansluta sin webbshop mot Specters affärssystem (ERP) och kassasystem (POS).

Läs mer
Betallösningar & Ekonomi

Fortnox

Kombinationen Specter och Fortnox ger e-handlare och retailers det bästa av två världar. Med integrationen synkas ekonomiska affärshändelser från Specter och bokförs i Fortnox. Detta förenklar den dagliga bokföringen och ger en effektiv redovisning i Fortnox.

Läs mer
Webshop & E-handel

Junipeer

Junipeer är en integrationsplattform som automatiserar den dagliga hanteringen av din försäljning, kunddata, produkter, lager och priser, returer samt automatiserar och spar tid.

Läs mer
Webshop & E-handel

WooCommerce

WooCommerce är en kraftfull e-handelslösning som gör det möjligt att sälja vad du vill på nätet. WooCommerce är ett plugin till plattformen WordPress, en av världens mest populära CMS och bloggplattform.

Läs mer
Webshop & E-handel

Abicart

Abicart vill göra e-handel tillgängligt för alla, oavsett tekniska förkunskaper eller budget. Behöver du en hjälpande hand står deras kundservice på huvudkontoret i Mölndal gärna till tjänst!

Läs mer
Webshop & E-handel

Starweb

Väx B2B och B2C med en fullmatad SaaS E-handelsplattform inkl. ett kraftfullt Ekosystem med funktionalitet och automation utöver det vanliga. Jobba smartare. Väx snabbare. Välkommen till Starweb.

Läs mer
Webshop & E-handel Marknadsplatser

Sello

Sello är en integratör som hjälper e-handlare att nå miljontals nya kunder genom lyckad försäljning på marknadsplatser och ökar er produktivitet på samma gång. Idag har dom 63 anslutna marknadsplatser.

Läs mer
Betallösningar & Ekonomi

Klarna

Klarna är en ledande global betalningsleverantör och shoppingtjänst som erbjuder smartare och mer flexibla shopping- och betalningslösningar till 147 miljoner aktiva konsumenter och fler än 400 000 butiker i 45 länder.

Läs mer
Webshop & E-handel

Wikinggruppen

Wikinggruppen erbjuder en grafiskt tilltalande, sökmotorvänlig webbutik med mycket hög funktionalitet och smidig administration. Access till ett mycket förmånligt fraktavtal och dessutom ingår Klarna Checkout utan startavgift eller månadsavgift från Klarna.

Läs mer
Betallösningar & Ekonomi

Ayden

Adyen är fintechplattformen som används av många av världens ledande företag. Specter samarbetar med Adyen för att erbjuda en komplett betallösning för butiker.

Läs mer
Webshop & E-handel Säljstöd

App4Sales

App4Sales mobila säljapp kan du visa din digitala produktkatalog på en surfplatta när du möter kunder. Du kan enkelt lägga order och registrera nya kunder. Appen fungerar även offline.

Läs mer
Logistik & 3PL

Bonver Logistics

Bonver Logistics erbjuder en helt kundanpassad logistiklösning med full fokus på e-handel. Du kan förvänta dig personlig service och en hög kvalitet.Dom hjälper dig med allt från lagerhållning, plock & pack, emballage till leveranser över hela världen.

Läs mer
Webshop & E-handel Marknadsplatser

CDON

CDON är nordens ledande marknadsplats på nätet, ett online köpcentrum där e-handlare bekvämt och enkelt kan lägga upp och sälja sina egna produkter. Över 100 miljoner besökare varje år.

Läs mer
Betallösningar & Ekonomi

Dun & Bradstreet

Dun & Bradstreet erbjuder lösningar kring kredit- och finansiell information om företag och konsumenter. Specters integration ger dig tillgång till kreditupplysningar och adresshämtning direkt i affärssystemet.

Läs mer
Webshop & E-handel

E37

Med E37 automatiseras hela processen – från marknadsföring, sökmotoroptimering, orderläggning och betalning till leverans. Detta är nyckeln till en lönsam och framgångsrik e-handelssatsning.

Läs mer
Webshop & E-handel Marknadsplatser

Fyndiq

Fyndiq är en digital marknadsplats, ett online köpcentrum där e-handlare bekvämt och enkelt kan lägga upp och sälja sina egna produkter. Varje månad besöker över 2 miljoner människor fyndiq.se.

Läs mer
Webshop & E-handel

Krokedil

Krokedil gör online handel enkelt genom att erbjuda en rad olika plugin som utökar funktionaliteten i WooCommerce och integrerar din butik med olika betal-, frakt- och affärssystem.

Läs mer
Webshop & E-handel

Magento

Styrkan i Magento är att plattformen är funktionsrik och flexibel – det finns en mängd tilläggsmoduler som gör att din e-handel kan anpassas efter dina behov. Specter erbjuder flera partners som kan integrera.

Läs mer
Webshop & E-handel

Norce

Norce är den ledande nordiska SaaS leverantören för digital handel och förser återförsäljare, varumärken och B2B-kunder med kraftfulla verktyg för tillväxt. Genom en komponerbar arkitektur och öppen e-handelsmotor skapas morgondagens kundresor.

Läs mer
Logistik & 3PL

nShift

Automatisera din frakthantering med vår koppling till nShift. I nShift Delivery finns det stöd för ledande transportörer som t.ex. Postnord, DHL, Bring, DB Schenker och DSV. Vid utleverans i Specter skickas fraktinformation direkt till nShift Delivery.

Läs mer
Logistik & 3PL

Ongoing

Ongoing WMS är Europas mest populära lagersystem för 3PLs men fungerar utmärkt för alla typer av logistikintensiva e-handelsföretag.

Läs mer
Betallösningar & Ekonomi

Pagero

Pagero är en av våra partner inom ekonomi som hjälper dig att digitalisera och automatisera affärstransaktioner inom processerna P2P och O2C.

Läs mer
Webshop & E-handel

Prestaworks

Prestaworks levererar kraftfulla e-handelslösningar baserat på PrestaShop som är en av marknadens kraftigaste Open Source-plattform när det kommer till e-handel. Dom erbjuder möjligheten att välja till en skräddarsydd design med responsiva beteenden.

Läs mer
Webshop & E-handel

Sharespine

Sharespine erbjuder integrationsplattform där du kan samla alla dina kopplingar.Den knyter ihop alla flöden mellan Webbutik, Ekonomisystem, Betalningar, Marknadsplatser, Butikskassa, WMS & TA-system.

Läs mer
Logistik & 3PL

Shelfless

Shelfless fd. DreamLogisitics är ett 3PL-bolag som är inriktat mot e-handel. Shelfless unika kombination där IT, e-handel och logistik-kunskap samspelar är ett vinnande koncept för deras kunder.

Läs mer
Webshop & E-handel

SiteSmart

Starta en enkel webbshop eller börja med e-handel som affärsidé. Sitesmart har e-butiken som passar alla behov, allt från enkel produktvisning till avancerade kopplingar och kampanjer.

Läs mer
Betallösningar & Ekonomi

Svea

Svea har en komplett checkout lösning innehållande alla betalsätt dina kunder efterfrågar för både privatpersoner och företag. Du som e-handlare måste inte låsa dig i något färdigt paket, Svea kan skräddarsy en lösning för dig.

Läs mer
Betallösningar & Ekonomi

Svea VAT Advisor

Erbjuder ett e-handelsupplägg för momsregistrering och löpande redovisning i hela EU plus Norge. Svea VAT Adviser erbjuda låga fasta priser för Specter-kunder när det gäller deklarationer inom i princip hela EU området och i Norge.

Läs mer
Webshop & E-handel Marknadsplatser

Tradera

På Traderas marknadsplats når du ut med dina varor till över en miljon shoppingintresserade medlemmar – varje dag. Tradera är sedan 1999 en av Sveriges största marknadsplatser online med över två miljoner användare.

Läs mer
Webshop & E-handel

Vendre

Vendre är ett modernt modulbaserat e-handelssystem som älskas av B2B och D2C. Ofta passar Vendre som absolut bäst när behovet är att lansera en e-handel på kort tid med en fast budget.

Läs mer

Kontakta oss för ett trevligt samtal

Vill du veta mer om hur Specter kan hjälpa just ditt företag?
Fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi dig snarast för ett första samtal. Självklart kan du också ringa direkt på 0304-649400. Vi ser fram emot din kontakt.

    När du – som representant för ett företag eller motsvarande – anger dina uppgifter ovan kommer Specter även att använda dessa uppgifter för att skicka ut information och nyheter som vi tror kan vara av intresse för dig. Du kan när som helst avregistrera dig från våra utskick. Dina personuppgifter kommer att behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.