Integrationer

Svea

Svea, både snabbt och skräddarsytt och är ett företag i en ständig utvecklingsprocess. Genom att de är lyhörda både för marknaden och deras kunder, så ser de till att deras tjänsteutbud hela tiden förnyas och förbättras.

Läs mer Kontakta oss

Betallösningar för e-handel

Säljer du på nätet eller i butik och vill erbjuda dina kunder trygga och smidiga betallösningar? Svea har en komplett betallösning med alla de betalsätt som är nödvändiga för att din kund ska få en bra köpupplevelse och för att du ska öka din försäljning.

Dina kunder vill handla tryggt och enkelt och du vill öka konverteringen i din kassa. Ekvationen blir verklighet med Svea betallösningar. Svea har en komplett checkout lösning innehållande alla betalsätt dina kunder efterfrågar för både privatpersoner och företag. Du som e-handlare måste inte låsa dig i något färdigt paket, Svea kan skräddarsy en lösning för dig. Tryggt och smidigt för både dig och dina kunder.

Här är några av dom fördelar du får när du använder Svea Checkout

  • Inkluderade betalsätt – Faktura, Delbetala, Konto, Direktbank och Kort.
  • Stöd för leasing i Checkouten.
  • Stöd för både B2C och B2B för maximal konvertering.
  • Stöd för olika faktura och leveransadresser verifieras med Mobilt Bank-ID.
  • Snabba utbetalningar – du har pengarna för din försäljning redan dagen efter leverans.
  • Som e-handlare får du en personlig handläggare hos Svea.
  • Koppling mot Specters affärssystem.

Enkelt att ta betalt – oavsett säljkanal

Hantera köp från din e-handel direkt i Specters affärssystem, bokföringen sköts automatiskt. Integrationen mellan Specters affärssystem och Svea betallösningar förenklar för dig som säljer online. Säljer du även via t.ex. telefon, mässor, butik eller homeparty kan du enkelt ta betalt med Svea Instore.

Fler smarta integrationer i Specter

Svea

Svea har en komplett checkout lösning innehållande alla betalsätt dina kunder efterfrågar för både privatpersoner och företag. Du som e-handlare måste inte låsa dig i något färdigt paket, Svea kan skräddarsy en lösning för dig.

Läs mer

nShift

Automatisera din frakthantering med vår koppling till nShift. I nShift Delivery finns det stöd för ledande transportörer som t.ex. Postnord, DHL, Bring, DB Schenker och DSV. Vid utleverans i Specter skickas fraktinformation direkt till nShift Delivery.

Läs mer

WooCommerce

WooCommerce är en kraftfull e-handelslösning som gör det möjligt att sälja vad du vill på nätet. WooCommerce är ett plugin till plattformen WordPress, en av världens mest populära CMS och bloggplattform.

Läs mer

Kontakta oss för ett trevligt samtal

Vill du veta mer om hur Specter kan hjälpa just ditt företag?
Fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi dig snarast för ett första samtal. Självklart kan du också ringa direkt på 0304-649400. Vi ser fram emot din kontakt.

    När du – som representant för ett företag eller motsvarande – anger dina uppgifter ovan kommer Specter även att använda dessa uppgifter för att skicka ut information och nyheter som vi tror kan vara av intresse för dig. Du kan när som helst avregistrera dig från våra utskick. Dina personuppgifter kommer att behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.