Tillsammans bygger vi lösningar för framtidens handel

Vi älskar våra partners

Marknadens populäraste e-handelsplattformar, betallösningar, logistik- och fraktsystem m.m. kan kopplas ihop i realtid med vårt affärssystem och kassasystem.

Abicart

Abicart vill göra e-handel tillgängligt för alla, oavsett tekniska förkunskaper eller budget. Behöver du en hjälpande hand står deras kundservice på huvudkontoret i Mölndal gärna till tjänst!

Läs mer om integrationen

Webshop & E-handel

Askås

E-handelsplattform för växande företag. Oavsett försäljningskanaler, marknadsstrategier, system, länder eller målgrupper (B2C/B2B/B2BC) levererar Askås lösningar att växa med.

Webshop & E-handel

Sello

Sello är en integratör som hjälper e-handlare att nå miljontals nya kunder genom lyckad försäljning på marknadsplatser och ökar er produktivitet på samma gång. Idag har dom 63 anslutna marknadsplatser.

Webshop & E-handel Marknadsplatser

Starweb

Väx B2B och B2C med en fullmatad SaaS E-handelsplattform inkl. ett kraftfullt Ekosystem med funktionalitet och automation utöver det vanliga. Jobba smartare. Väx snabbare. Välkommen till Starweb.

Läs mer om integrationen

Webshop & E-handel

Wikinggruppen

Wikinggruppen erbjuder en grafiskt tilltalande, sökmotorvänlig webbutik med mycket hög funktionalitet och smidig administration. Access till ett mycket förmånligt fraktavtal och dessutom ingår Klarna Checkout utan startavgift eller månadsavgift från Klarna.

Läs mer om integrationen

Webshop & E-handel

Svea

Svea har en komplett checkout lösning innehållande alla betalsätt dina kunder efterfrågar för både privatpersoner och företag. Du som e-handlare måste inte låsa dig i något färdigt paket, Svea kan skräddarsy en lösning för dig.

Läs mer om integrationen

Betallösningar & Ekonomi

Krokedil

Krokedil gör online handel enkelt genom att erbjuda en rad olika plugin som utökar funktionaliteten i WooCommerce och integrerar din butik med olika betal-, frakt- och affärssystem.

Läs mer om integrationen

Webshop & E-handel

nShift

Automatisera din frakthantering med vår koppling till nShift. I nShift Delivery finns det stöd för ledande transportörer som t.ex. Postnord, DHL, Bring, DB Schenker och DSV. Vid utleverans i Specter skickas fraktinformation direkt till nShift Delivery.

Läs mer om integrationen

Logistik & 3PL

WooCommerce

WooCommerce är en kraftfull e-handelslösning som gör det möjligt att sälja vad du vill på nätet. WooCommerce är ett plugin till plattformen WordPress, en av världens mest populära CMS och bloggplattform.

Webshop & E-handel

Ongoing WMS

Växer din e-handel? Behöver du effektivisera din lager- och logistikhantering? Ongoing WMS är Nordens mest använda webbaserade lagersystem och hjälper logistikintensiva verksamheter att få ordning på sitt lager.

Läs mer om integrationen

Logistik & 3PL

Klarna

Klarna är en ledande global betalningsleverantör och shoppingtjänst som erbjuder smartare och mer flexibla shopping- och betalningslösningar till 147 miljoner aktiva konsumenter och fler än 400 000 butiker i 45 länder.

Läs mer om integrationen

Betallösningar & Ekonomi

Bonver Logistics

Bonver Logistics erbjuder en helt kundanpassad logistiklösning med full fokus på e-handel. Du kan förvänta dig personlig service och en hög kvalitet.Dom hjälper dig med allt från lagerhållning, plock & pack, emballage till leveranser över hela världen.

Logistik & 3PL

CDON Marketplace

CDON är nordens ledande marknadsplats på nätet, ett online köpcentrum där e-handlare bekvämt och enkelt kan lägga upp och sälja sina egna produkter. Över 100 miljoner besökare varje år.

Webshop & E-handel Marknadsplatser

Tradera

På Traderas marknadsplats når du ut med dina varor till över en miljon shoppingintresserade medlemmar – varje dag. Tradera är sedan 1999 en av Sveriges största marknadsplatser online med över två miljoner användare.

Webshop & E-handel Marknadsplatser

Fyndiq

Fyndiq är en digital marknadsplats, ett online köpcentrum där e-handlare bekvämt och enkelt kan lägga upp och sälja sina egna produkter. Varje månad besöker över 2 miljoner människor fyndiq.se.

Webshop & E-handel Marknadsplatser

DreamLogistics

Ett 3PL-bolag som är inriktade mot e-handel. 3PL är en förkortning av tredjepartslogistik vilket innebär att man lägger ut sitt lager till tredje part. DreamLogistics tar hand om hela kedjan med godsmottagning, lagerhållning, plock & pack, samt transport till slutkonsument.

Logistik & 3PL

nyehandel

Vi utvecklar Sveriges modernaste e-handelsplattform med allt-i-ett, från inköp till utleverans och allt som krävs däremellan. Oavsett om du är stor eller liten kan du växa obegränsat med nyehandel, prova själv gratis i 14 dagar.

Webshop & E-handel

E37

Med E37 automatiseras hela processen – från marknadsföring, sökmotoroptimering, orderläggning och betalning till leverans. Detta är nyckeln till en lönsam och framgångsrik e-handelssatsning.

Webshop & E-handel

Norce (f.d Jetshop)

Norce är den ledande nordiska SaaS leverantören för digital handel och förser återförsäljare, varumärken och B2B-kunder med kraftfulla verktyg för tillväxt. Genom en komponerbar arkitektur och öppen e-handelsmotor skapas morgondagens kundresor.

Webshop & E-handel

Prestaworks

Prestaworks levererar kraftfulla e-handelslösningar baserat på PrestaShop som är en av marknadens kraftigaste Open Source-plattform när det kommer till e-handel. Dom erbjuder möjligheten att välja till en skräddarsydd design med responsiva beteenden.

Läs mer om integrationen

Webshop & E-handel

Sharespine

Sharespine erbjuder integrationsplattform där du kan samla alla dina kopplingar.Den knyter ihop alla flöden mellan Webbutik, Ekonomisystem, Betalningar, Marknadsplatser, Butikskassa, WMS & TA-system.

Läs mer om integrationen

Webshop & E-handel

Vendre

Vendre är ett modernt modulbaserat e-handelssystem som älskas av B2B och D2C. Ofta passar Vendre som absolut bäst när behovet är att lansera en e-handel på kort tid med en fast budget.

Läs mer om integrationen

Webshop & E-handel

Wallmander & Co

Wallmander & Co är specialiserade på WordPress, WooCommerce och Shopify. Dom hjälper företag att bygga, designa, utveckla, optimera och löpande underhåll. Dom är idag ett av få bolag i Sverige som är certifierade WooExperts.

Webshop & E-handel

Zwapgrid

Zwapgrid är ett växande nätverk av system som gör det möjligt att t.ex. automatiskt synka order, fakturor, lager eller shipments, initiera betalningar och automatisera redovisning.

Webshop & E-handel

Carismar

Plattformen är komplett out the box och låter er bygga exakt den e-handel ni vill ha. Skala obehindrat och äg er kundupplevelse och utveckling fullt ut med Carismar Commerce.

Webshop & E-handel

Worldline

Worldline (fd. Bambora) är en aktör inom kortinlösen och erbjuder en rad betallösningar och tillbehör för den smarta butiken. Deras drivkraft är att förenkla vardagen för små och medelstora företag.

Betallösningar & Ekonomi

Svea VAT Adviser

Erbjuder ett e-handelsupplägg för momsregistrering och löpande redovisning i hela EU plus Norge. Svea VAT Adviser erbjuda låga fasta priser för Specter-kunder när det gäller deklarationer inom i princip hela EU området och i Norge.

Betallösningar & Ekonomi

Mystore.no

Mystore.no är Norges största plattformsleverantör inom e-handelsbranschen och hanterar order värda flera miljarder norska kronor till över 1500 nätbutiker.

Webshop & E-handel

Talex

Talex e-handel är ett flexibelt alternativ som innehåller alla populära betalningslösningar från start. Med Talex kan du snabbt komma igång med en ny säljande webbutik, eller utveckla din befintliga.

Webshop & E-handel

Etendo

Etendo är en snabbväxande e-handelsleverantör som utvecklar stora och mellanstora webbutiker, för både den svenska och internationella marknaden, i den världsledande e-handelsplattformen Magento.

Webshop & E-handel

Sitesmart

Starta en enkel webbshop eller börja med e-handel som affärsidé. Sitesmart har e-butiken som passar alla behov, allt från enkel produktvisning till avancerade kopplingar och kampanjer.

Läs mer om integrationen

Webshop & E-handel

Webbhuset

Webbhuset erbjuder skräddarsydda e-handels och digitaliserings-lösningar. Med erfarenhet av allt från B2C e-handel, komplexa B2B lösningar och beställningssystem. Silver partner till Adobe Magento.

Läs mer om integrationen

Webshop & E-handel

Magento

Styrkan i Magento är att plattformen är funktionsrik och flexibel – det finns en mängd tilläggsmoduler som gör att din e-handel kan anpassas efter dina behov. Specter erbjuder flera partners som kan integrera.

Webshop & E-handel

Bisnode Kredit

Bisnode Kredit erbjuder kredit- och affärsinformation som bedömer betalningsförmågan och betalningsviljan hos företag och privatpersoner. I produktsortimentet finns bland annat verktyg för att bevaka och analysera existerande kunder.

Säljstöd

Exakta Software

Exakta Software är inte bara en leverantör av färdiga system, utan dom arbetar även med webbutveckling. En unik webbutveckling där du som kund är med och bestämmer vad som skall byggas.

Webshop & E-handel

Lybe

Lybe är erfarna konsulter på e‑handelsplattformen Magento, marknadens mest populära och kraftfulla lösning. Låt dom hjälpa dig att etablera din e-handel och öka din försäljning. Dom jobbar endast på lång sikt med sina kunder.

Webshop & E-handel

Vaimo

Vaimo är en av världens mest erfarna experter inom digital handel och kundupplevelse. Som en helhetsleverantör inom omnikanal levererar Vaimo strategi, design och utveckling till varumärken, retailers och tillverkare över hela världen.

Webshop & E-handel

Motillo

Motillo är ett konsultbolag med fokus på e-handel och digitala affärer. Dom bygger tekniska lösningar med syftet att öka våra kunders försäljning.

Webshop & E-handel

App4Sales

App4Sales mobila säljapp kan du visa din digitala produktkatalog på en surfplatta när du möter kunder. Du kan enkelt lägga order och registrera nya kunder. Appen fungerar även offline.

Läs mer om integrationen

Webshop & E-handel Säljstöd

Nordic Web Team

Nordic Web Team levererar smart och innovativ e-handel för att skapa en fantastisk kundupplevelse. I en bransch i ständig utveckling är vårt mål att bygga lösningar som ligger i framkant, är stabila och hållbara.

Webshop & E-handel

Adyen

Adyen är den finansiella teknologiska plattformen som används av många av världens ledande företag. Genom att erbjuda end-to-end-betalningar och finansiella produkter i en och samma, globalt fungerande lösning, hjälper Adyen företag att nå sina mål snabbare.

Läs mer om integrationen

Betallösningar & Ekonomi

Kontakta oss för ett trevligt samtal

Vill du veta mer om hur Specter kan hjälpa just ditt företag?
Fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi dig snarast för ett första samtal. Självklart kan du också ringa direkt på 0304-649400. Vi ser fram emot din kontakt.
    När du – som representant för ett företag eller motsvarande – anger dina uppgifter ovan kommer Specter även att använda dessa uppgifter för att skicka ut information och nyheter som vi tror kan vara av intresse för dig. Du kan när som helst avregistrera dig från våra utskick. Dina personuppgifter kommer att behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.