Integrationer

WooCommerce

WooCommerce är en kraftfull e-handelslösning som gör det möjligt att sälja vad du vill på nätet. E-handlare som använder WooCommerce kan effektivisera sin verksamhet med en integration till Specters affärssystem (ERP) och kassasystem (POS).

Läs mer Kontakta oss

Open source plattform för e-handel

Med WooCommerce kan du sälja både fysiska och digitala varor av alla typer och storlekar. Det är enkelt att navigera då de har haft fokus på användarvänligheten. Om design är viktigt för dig så är WooCommerce ett bra alternativ då de erbjuder en mängd olika teman. Det gör det möjligt för dig att anpassa din webbshop efter dina önskemål.

WooCommerce är ett plugin till plattformen WordPress, en av världens mest populära CMS och bloggplattform. Med addons kan du erbjuda bokningar, medlemskap och månadsabonnemang för fysiska varor. Allt är möjligt med WooCommerce. Läs mer på woocommerce.com

Fördelar att koppla WooCommerce med Specter ERP och POS

Förenade säljkanaler
Med WooCommerce och Specter kan du sälja online med egen webbshop, på marknadsplatser, i egna fysiska butiker eller till återförsäljare. Med Specter samlas all försäljning i ett system, där alla säljkanaler och lager är sammankopplade i realtid. Detta ger dig total överblick och kontroll på alla order, kunder, produkter och lagersaldon.

Lager och Inköp – WMS
Med Specters kraftfulla inköps- och lagerhantering kan du optimera flödet från inventering, inköpsbehov, inleveranser och lagerbokföring till effektivt plock och pack för snabba leveranser till dina kunder. Med integration till nShift kan frakthanteringen effektiviseras och hela leveransflödet skötas i Specter.

OSS-moms och bokföring
Med Specter blir administration och redovisning av moms enkel vid försäljning till konsumenter utomlands, till exempel inom EU eller till Norge. Dessutom skapas bokföringsunderlag automatiskt av t.ex. försäljning, lagerförändringar och inköp. Du kan även använda resultatenheter för att följa upp olika säljkanaler eller länder.

Omnikanal med POS
Med Specters kassasystem (POS) kopplat till WooCommerce kan du få ett sömlöst flöde för omnihandel, med korrekta lagersaldon i din webbshop, hantering av click & collect samt smidigt för kunderna att göra returer oavsett vilken kanal de handlat i. Specter POS är ett certifierat och godkänt kassaregister som uppfyller Skatteverkets krav.

Enkelt att koppla med affärssystem och kassasystem

Med en koppling mellan WooCommerce och Specters molnbaserade affärs- och kassasystem blir det enkelt att t.ex. synka kunddata, orderdata, artikeldata och lagersaldon mellan systemen.

Vi samarbetar med ett flertal partners som erbjuder integration mellan Specter och WooCommerce. Bland dessa partners finns Krokedil, Junipeer, Sello och Sharespine och Wallmander & CO.

Med hjälp av integratörerna synkas data automatiskt mellan Specters affärssystem och din webshop. Hur kopplingen fungerar i detalj kan skilja sig mellan dessa integratörer, kontakta därför alltid vår partner för att få mer information om deras koppling.

Fler smarta integrationer i Specter

Svea

Svea har en komplett checkout lösning innehållande alla betalsätt dina kunder efterfrågar för både privatpersoner och företag. Du som e-handlare måste inte låsa dig i något färdigt paket, Svea kan skräddarsy en lösning för dig.

Läs mer

nShift

Automatisera din frakthantering med vår koppling till nShift. I nShift Delivery finns det stöd för ledande transportörer som t.ex. Postnord, DHL, Bring, DB Schenker och DSV. Vid utleverans i Specter skickas fraktinformation direkt till nShift Delivery.

Läs mer

WooCommerce

WooCommerce är en kraftfull e-handelslösning som gör det möjligt att sälja vad du vill på nätet. WooCommerce är ett plugin till plattformen WordPress, en av världens mest populära CMS och bloggplattform.

Läs mer

Kontakta oss för ett trevligt samtal

Vill du veta mer om hur Specter kan hjälpa just ditt företag?
Fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi dig snarast för ett första samtal. Självklart kan du också ringa direkt på 0304-649400. Vi ser fram emot din kontakt.

    När du – som representant för ett företag eller motsvarande – anger dina uppgifter ovan kommer Specter även att använda dessa uppgifter för att skicka ut information och nyheter som vi tror kan vara av intresse för dig. Du kan när som helst avregistrera dig från våra utskick. Dina personuppgifter kommer att behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.