Integrationer

nShift

Automatisera din frakthantering med vår koppling till nShift. nShift (fd. Unifaun) är den ledande leverantören av Delivery Management-system i norra Europa.

Läs mer Kontakta oss

Spara tid med koppling mellan ditt affärsystem och nShift!

Med över 20 års erfarenhet erbjuder nShift innovativa och högkvalitativa Delivery Management-system som förenklar och förbättrar för såväl transportköpare som transportör. nShift system används i över 76 länder och varje dag skickar 100 000 olika företag över 800 000 sändningar genom nShift.
Under mer än 20 år har nShift samarbetat med de ledande transportörerna på den nordiska marknaden och idag har nShift Delivery Management-system stöd för ett hundratal olika transportörer och transporttjänster, både i Sverige och internationellt. Utöver kopplingar till transportörer har nShift också starka samarbeten med de främsta leverantörerna av affärssystem och e-handelsplattformar. Det innebär att nShift system har färdiga integrationer till de flesta system och att användare enkelt kan koppla samman sin transportadministration med övrig verksamhet.

Genom att vara en ledande teknik- och kunskapspartner vill nShift säkerställa att logistik är en möjliggörare för affärer. Användare av nShift Delivery Management-system får en friktionsfri och lönsam relation mellan avsändare, transportör och mottagare.

Koppla nShift till ditt Specter

Automatisera din frakthantering med vår koppling till nShift. I nShift Delivery finns det stöd för ledande transportörer som t.ex. Postnord, DHL, Bring, DB Schenker och DSV. Vid utleverans i Specter skickas fraktinformation direkt till nShift Delivery.

Fler smarta integrationer i Specter

Svea

Svea har en komplett checkout lösning innehållande alla betalsätt dina kunder efterfrågar för både privatpersoner och företag. Du som e-handlare måste inte låsa dig i något färdigt paket, Svea kan skräddarsy en lösning för dig.

Läs mer

nShift

Automatisera din frakthantering med vår koppling till nShift. I nShift Delivery finns det stöd för ledande transportörer som t.ex. Postnord, DHL, Bring, DB Schenker och DSV. Vid utleverans i Specter skickas fraktinformation direkt till nShift Delivery.

Läs mer

WooCommerce

WooCommerce är en kraftfull e-handelslösning som gör det möjligt att sälja vad du vill på nätet. WooCommerce är ett plugin till plattformen WordPress, en av världens mest populära CMS och bloggplattform.

Läs mer

Kontakta oss för ett trevligt samtal

Vill du veta mer om hur Specter kan hjälpa just ditt företag?
Fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi dig snarast för ett första samtal. Självklart kan du också ringa direkt på 0304-649400. Vi ser fram emot din kontakt.

    När du – som representant för ett företag eller motsvarande – anger dina uppgifter ovan kommer Specter även att använda dessa uppgifter för att skicka ut information och nyheter som vi tror kan vara av intresse för dig. Du kan när som helst avregistrera dig från våra utskick. Dina personuppgifter kommer att behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.