Byt till Specter affärssystem – för en snabbare tillväxt

Byt till Specter

Att byta systemleverantör behöver inte vara svårt. Efter 15 år i branschen har vi mött många kunder som ofrivilligt är kvar i system som inte längre är anpassat för deras verksamhet. Anledningen är att man som företagare upplever en stor utmaning med att byta systemleverantör.

Vi vill göra det svåra enkelt och hjälper därför er företagare med flytten från nuvarande systemleverantör till Specter.

1

Tidsplan

Tillsammans med våra kunniga affärsutvecklare sätter vi en gemensam tidsplan för flytt av all data från ert tidigare affärssystem.

2

Bokföringsdata

Via en SIE-fil hjälper vi er att föra över all nödvändig bokföringsdata. Allt för att ni enkelt skall kunna fortsätta precis som vanligt men nu i Specter.

3

Importer

Vi hjälper er med import av artikel-, kund- och leverantörsregister på ett smidigt sätt.

Nu har vi tillsammans skapat alla förutsättningar för er att börja använda Specter Affärssystem. Nästa steg blir OnBoarding och därefter är ni redo att fortsätta sälja era produkter och låta Specter sköta resten.

Kontakta oss för ett trevligt samtal

Vill du veta mer om hur Specter kan hjälpa just ditt företag?
Fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi dig snarast för ett första samtal. Självklart kan du också ringa direkt på 0304-649400. Vi ser fram emot din kontakt.

    När du – som representant för ett företag eller motsvarande – anger dina uppgifter ovan kommer Specter även att använda dessa uppgifter för att skicka ut information och nyheter som vi tror kan vara av intresse för dig. Du kan när som helst avregistrera dig från våra utskick. Dina personuppgifter kommer att behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.