Välkommen ombord för en framgångsrik resa

OnBoarding skall vara enkelt

Det skall vara enkelt att komma igång. Som kund hos Specter får du initialt en personlig projektledare som hjälper dig genom processen att komma igång.

1

Uppstartsmöte

Introduktionssamtal med vårt onboarding-team. Du får tillgång till ditt system och tilldelas en personlig projektledare samt att vi går igenom grundinställningar i systemet.

2

Projektplanering

Din projektledare tar över där vi tillsammans gör en projektplan. Det kan innebära t.ex. beställda importer, utbildning och eventuell bokföringsdata. Tillsammans säkerställer vi dina valda integrationer.

3

Överlämning

Nu är ni redo att börja använda ert nya affärssystem. Er projektledare lämnar över till vårt kunniga support-team som fortsatt kommer vara ett stöd i ert dagliga arbete.

Kontakta oss för ett trevligt samtal

Vill du veta mer om hur Specter kan hjälpa just ditt företag?
Fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi dig snarast för ett första samtal. Självklart kan du också ringa direkt på 0304-649400. Vi ser fram emot din kontakt.

    När du – som representant för ett företag eller motsvarande – anger dina uppgifter ovan kommer Specter även att använda dessa uppgifter för att skicka ut information och nyheter som vi tror kan vara av intresse för dig. Du kan när som helst avregistrera dig från våra utskick. Dina personuppgifter kommer att behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.