BUTIKSKASSA

Kassa med stöd för flera butiker

Molnbaserat kassasystem för dig med en eller flera butiker, komplett med ett avancerat webbaserat affärssystem som enkelt kan kopplas ihop med din webshop.

Butikskassa med komplett affärssystem

Specter Butikskassa kan användas för en eller flera fysiska butiker, i ett gemensamt webbaserat affärssystem. Butikskassan är lättanvänd och enkel att lära. Allt som behövs är en dator med internetuppkoppling.

Du kan arbeta hemifrån eller från kontoret för att se statistik, uppdatera artikelregister, göra inköp, inventera och skriva ut artikeletiketter m.m. Med Specter kan du enkelt sköta bokföringen i ett enda system, oavsett hur många butiker du har.

ENKELT OCH SNABBT ATT KOMMA IGÅNG

Specter Butikskassa körs i webbläsaren på en vanlig dator (PC eller Mac). Du kan komplettera med kassautrustning från oss, som kvittoskrivare, kassalåda och streckkodsscanner.

Då vår butikskassa körs över internet är det enkelt att starta nya kassor och butiker, med egna lagersaldon via vår funktion Multilager. Behöver du en tillfällig kassa för att sälja på mässa eller via pop-up-butik finns möjlighet till korttidshyra.

KOPPLA IHOP MED DIN WEBSHOP

Koppla ihop din e-handel med kassasystemet och spar massor av tid, alltid uppdaterat lagersaldo i dina butiker och webshop. Vi samarbetar med marknadens populäraste e-handelsplattformar för att erbjuda standardiserade integrationer så att du enkelt skall kunna förena fysiska handel med e-handel.

KASSAKOPPLAD KORTTERMINAL

Med en kassakopplad kortterminal blir köpen snabbare och enklare för kunden och butikspersonalen. Beloppet skickas från butikskassan till kortterminalen, det blir bara ett kvitto att ge till kunden. Kontakta oss för priser och beställning.

TRYGGT OCH GODKÄNT AV SKATTEVERKET

Specter Butikskassa är givetvis godkänd av Skatteverket, i Sverige och Norge (Skatteetaten). Du behöver ingen kontrollenhet eller ”svart låda” fysiskt i din butik, det löser vi åt dig. Behöver du hjälp under kvällar och helger finns telefonsupport, dedikerad för akuta ärenden.

Eftersom Specter är webbaserat sparas ingen information på kassadatorn, skulle den gå sönder eller bli stulen är det bara att sätta dit en ny dator och logga in. Vi sköter backup och det tekniska, du kan fokusera på att sälja.

Alltid aktuell säljstatistik i din mobiltelefon!

Var du än är kan du se aktuell försäljningsstatistik för varje butik, direkt i din mobiltelefon, surfplatta eller dator. Få full koll på försäljningen även om du har ledigt.

Kontakta oss för ett trevligt samtal

Vill du veta mer om hur Specter kan hjälpa just ditt företag?
Fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi dig snarast för ett första samtal. Självklart kan du också ringa direkt på 0304-649400. Vi ser fram emot din kontakt.

    När du – som representant för ett företag eller motsvarande – anger dina uppgifter ovan kommer Specter även att använda dessa uppgifter för att skicka ut information och nyheter som vi tror kan vara av intresse för dig. Du kan när som helst avregistrera dig från våra utskick. Dina personuppgifter kommer att behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.