CRM / OFFERT

Stöd med CRM och kundsegmentering

Ligg steget före dina konkurrenter med ett säljstödsverktyg som hjälper dig att skapa riktade erbjudanden och att vårda dina kunder och relationer. Klart för e-handel, omnihandel och butiker.

CRM-system för dig som vill sälja mer i alla kanaler

Specter CRM/Offert ger dig bästa möjliga förutsättningar för att sälja, och för att vårda dina kunder. Du får CRM-funktioner såsom avancerad kundsegmentering, Google Maps-integration, att-göra-listor, kalender och offertverktyg, sömlöst integrerat i affärssystemet.

Detta ger dig stor överblick: du ser hela kedjan från prospect, offerter, orders, kassaköp och leveranser till bokförd betalning. Du får ett verkligt kundvårdssystem, med hela kunden i fokus. Äntligen ett CRM-system som passar även för dig som driver e-handel och fysiska butiker.

KUNDSEGMENTERING FÖR MERFÖRSÄLJNING

Specter CRM/Offert ger dig verktyg för att öka din lönsamheten i din marknadsföring. Du får möjlighet att enkelt skapa bättre kundunderlag för dina kampanjer. Riktade utskick till rätt målgrupp ger dig större chanser till merförsäljning.

Med vår avancerade kundsegmentering, baserat på t.ex. köphistorik, kan du enkelt söka och filtrera dina kunder för att kunna göra riktade utskick, till rätt målgrupp med rätt budskap.

SE DINA KUNDER DIREKT PÅ GOOGLE MAPS

Google Maps är integrerat direkt i affärssystemet vilket ger dig en helikoptervy över kunder och prospects. Se snabbt se var dina kunder finns geografiskt, på kundkortet eller en fullskärmskarta.

Kundkartorna gör det mycket enkelt att göra geografiskt riktade utskick. Zooma in ett område på kartan och exportera kundernas e-postadresser. Det har aldrig varit enklare att göra geografiskt riktade marknadskampanjer.

OFFERTER OCH AFFÄRSMÖJLIGHETER

Gör dina offerter direkt i affärssystemet för att enklare följa upp dom och snabbt kunna skapa order enkelt när kunden beställer. Vårt CRM- och offertverktyg gör det enkelt för säljare och säljchefer att få överblick på offertstocken och affärsmöjligheter.

KUNDREGISTER I MOBILEN

Vår CRM/Offert-funktion är mycket användbar i kombination med vår mobil-app, Specter Mobile. Du får kundregister med Google Maps karta i din smartphone eller surfplatta, så att du kan hitta hem till kunden. Sedan kan du lägga ordern direkt i mobilen.

Även e-handlare och butiker kan sälja mer med ett CRM-system!

Sälj via webbshop, butiker, säljare och återförsäljare. Alla kunder och deras köphistorik sparas i Specter oavsett försäljningskanal. Det blir din guldgruva för målgruppsanpassad marknadsföring.

Kontakta oss för ett trevligt samtal

Vill du veta mer om hur Specter kan hjälpa just ditt företag?
Fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi dig snarast för ett första samtal. Självklart kan du också ringa direkt på 0304-649400. Vi ser fram emot din kontakt.

    När du – som representant för ett företag eller motsvarande – anger dina uppgifter ovan kommer Specter även att använda dessa uppgifter för att skicka ut information och nyheter som vi tror kan vara av intresse för dig. Du kan när som helst avregistrera dig från våra utskick. Dina personuppgifter kommer att behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.