3PL-KOPPLINGAR

Sömlös koppling till 3PL-leverantör

Med integration mellan ditt affärssystem och ett tredjepartslager blir leveranser, lager och inventering någon annans huvudbry. Du kan fokusera på att sälja!

3PL-kopplingar till vårt affärssystem

Genom att koppla samman Specters webbaserade affärssystem med ett 3PL-lagersystem skapas ett sömlöst flöde. Dina orders skickas från Specter till ditt tredjepartslagers system, där de hanterar all lagerhantering med en automatisk återrapportering in i Specter.

Allt för att du skall få tid över till annat än att plocka, packa, inventera m.m. och istället lägga tid på det som är viktigt för just er verksamhet.

FLERA 3PL-KOPPLINGAR

Specter samarbetar kring integrationer med flera olika leverantörer av 3PL-tjänster och system. Vi presenterar här några av våra partners. Kontakta oss gärna för en dialog kring hur era behov av tredjepartslogistik ser ut.

Dream Logistics är ett tredjepartslogistiks-företag (3PL) med inriktning mot e-handel. Genom Dream Logistics integration med Specter kan ni enkelt effektivisera er verksamhet och på sätt öka försäljningen. Ni vinner helt enkelt tid, tid som kan användas till annat. Inga kunder är för små eller stora för att kunna använda Dream Logistics tjänster.

Ongoing Warehouse levererar ett webbaserat lagersystem (WMS) för logistikintensiva företag. Ongoing WMS används av över 200 tredjepartslager i över 20 länder. Genom att koppla ihop Specters affärssystem med Ongoing WMS kan du välja mellan ett stort antal logistikföretag, och få ditt tredjepartslager sömlöst ihopkopplat med din verksamhet. Ongoing WMS kan även användas för ditt eget lager.

Bonver Logistics har unika systemlösningar och är specialiserade på kundanpassad logistik med en hög servicenivå och flexibilitet. Bonver erbjuder snabba och säkra distributions- och servicetjänster, för ett brett produktregister, med leverans till hela världen. Med en integration till ditt Specter-system uppstår en optimal helhetslösning.

Kontakta oss för ett trevligt samtal

Vill du veta mer om hur Specter kan hjälpa just ditt företag?
Fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi dig snarast för ett första samtal. Självklart kan du också ringa direkt på 0304-649400. Vi ser fram emot din kontakt.

    När du – som representant för ett företag eller motsvarande – anger dina uppgifter ovan kommer Specter även att använda dessa uppgifter för att skicka ut information och nyheter som vi tror kan vara av intresse för dig. Du kan när som helst avregistrera dig från våra utskick. Dina personuppgifter kommer att behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.