Integrationer

Sharespine

Sharespine är en av våra partners inom e-handel. Sedan 2003 har Sharespine etablerat sig som en stark verksamhetskonsult på marknaden för systemintegrationer mot olika ekonomi- och affärssystem.

Läs mer Kontakta oss

Integrera din webbutik och marknadsplatser med Specters affärssystem

Sharespine har idag över 1 300 kunder som kör deras olika integrationsprodukter och/eller som anlitar våra konsulttjänster. Sharespine arbetar främst med affärssystem, integration och e-handel. De åtar sig både större projekt, från specifikation till implementation och driftsättning, till mindre konsultuppdrag.

Sharespine hjälper små och medelstora företag att effektivisera sina dagliga arbetsflöden med hjälp av smarta IT-lösningar. De strävar efter att hjälpa deras kunder att spara tid och frigöra kapacitet, för framtida idéer och innovationer. Det gör de genom att automatisera tidskrävande, manuella arbetsflöden och föra samman verksamhetens olika system, så att du kan fokusera på din kärnverksamhet.

Visionen hos Sharespine är att kunna leverera kontroll och användarglädje, för att kunna skapa ökad förståelse och kunskap om affärsprocessen. För dig och för din framtid.

Koppla ihop WooCommerce, Magento, Shopify, CDON och Fyndiq med Specter affärssystem

Genom integrationstjänsten från Sharespine kan du koppla ihop Specters affärssystem och kassasystem med ett flertal olika e-handesplattformar, som t.ex. Magento, Shopify, WooCommerce (WordPress) och Starweb. Även marknadsplatserna CDON, Fyndiq och Tradera kan kopplas till Specters affärssystem med Sharespine Plugboard.

Fler smarta integrationer i Specter

Svea

Svea har en komplett checkout lösning innehållande alla betalsätt dina kunder efterfrågar för både privatpersoner och företag. Du som e-handlare måste inte låsa dig i något färdigt paket, Svea kan skräddarsy en lösning för dig.

Läs mer

nShift

Automatisera din frakthantering med vår koppling till nShift. I nShift Delivery finns det stöd för ledande transportörer som t.ex. Postnord, DHL, Bring, DB Schenker och DSV. Vid utleverans i Specter skickas fraktinformation direkt till nShift Delivery.

Läs mer

WooCommerce

WooCommerce är en kraftfull e-handelslösning som gör det möjligt att sälja vad du vill på nätet. WooCommerce är ett plugin till plattformen WordPress, en av världens mest populära CMS och bloggplattform.

Läs mer

Kontakta oss för ett trevligt samtal

Vill du veta mer om hur Specter kan hjälpa just ditt företag?
Fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi dig snarast för ett första samtal. Självklart kan du också ringa direkt på 0304-649400. Vi ser fram emot din kontakt.

    När du – som representant för ett företag eller motsvarande – anger dina uppgifter ovan kommer Specter även att använda dessa uppgifter för att skicka ut information och nyheter som vi tror kan vara av intresse för dig. Du kan när som helst avregistrera dig från våra utskick. Dina personuppgifter kommer att behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.