Integrationer

Prestaworks

Prestaworks är Nordens största leverantör av e-handelslösningar baserade på PrestaShop. Prestaworks är certifierad partner med PrestaShop i Frankrike sedan 2009. Detta innebär bland annat att vi har stora krav på service och levererade uppdrag för fortsatt förtroende.

Läs mer Kontakta oss

Kraftfull e-handel med Prestashop

Prestaworks AB tillhandahåller e-butiker med Prestashop som grund. De erbjuder ett stort antal egenutvecklade moduler till PrestaShop som gör det enklare att administrera Prestashop och på annat sätt underlätta verksamheten. Prestaworks målsättning är att erbjuda ett prisvärt paket med webbhotell och färdig lösning för e-handel.

Koppla Prestashop med affärssystem och kassasystem

Prestaworks har en färdig koppling till Specters molnbaserade affärssystem som integrerar till exempel lager, orderhantering, inköp och kassasystem med Prestashop. Detta minimerar den mängd manuellt arbete som krävs för att driva en e-butik då beställningar, kunder och lager automatiskt överförs mellan systemen. Synkningen sker normalt automatiskt och i realtid, kontakta Prestaworks för information om hur deras Specter-koppling fungerar.

Fler smarta integrationer i Specter

Svea

Svea har en komplett checkout lösning innehållande alla betalsätt dina kunder efterfrågar för både privatpersoner och företag. Du som e-handlare måste inte låsa dig i något färdigt paket, Svea kan skräddarsy en lösning för dig.

Läs mer

nShift

Automatisera din frakthantering med vår koppling till nShift. I nShift Delivery finns det stöd för ledande transportörer som t.ex. Postnord, DHL, Bring, DB Schenker och DSV. Vid utleverans i Specter skickas fraktinformation direkt till nShift Delivery.

Läs mer

WooCommerce

WooCommerce är en kraftfull e-handelslösning som gör det möjligt att sälja vad du vill på nätet. WooCommerce är ett plugin till plattformen WordPress, en av världens mest populära CMS och bloggplattform.

Läs mer

Kontakta oss för ett trevligt samtal

Vill du veta mer om hur Specter kan hjälpa just ditt företag?
Fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi dig snarast för ett första samtal. Självklart kan du också ringa direkt på 0304-649400. Vi ser fram emot din kontakt.

    När du – som representant för ett företag eller motsvarande – anger dina uppgifter ovan kommer Specter även att använda dessa uppgifter för att skicka ut information och nyheter som vi tror kan vara av intresse för dig. Du kan när som helst avregistrera dig från våra utskick. Dina personuppgifter kommer att behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.