Integrationer

Norce

Norce Commerce är en kraftfull Software as a Service e-handelsplattform. 2021 gick de tidigare e-handelsplattformarna Jetshop och Storm Commerce samman. Nästa naturliga kliv var att gå in under ett nytt gemensamt namn, Norce.

Läs mer Kontakta oss

Norce accelererar framtidens handel

Norce är en ledande nordisk SaaS leverantör för digital handel. Norce förser återförsäljare, varumärken och B2B-kunder med kraftfulla verktyg för tillväxt. Genom en komponerad (composable) arkitektur, en öppen plattform (API-first) och molnbaserat erbjudande (True SaaS) hjälper Norce e-handlare och lösningspartners skapa morgondagens kundresor.

Bland Norce kunder finns allt från renodlade e-handlare till tillverkande multinationella bolag. Gemensamt för många av våra kunder är att de har kvalificerade funktionella krav, växande transaktionsvolymer och sortiment samt ambitioner att skala upp sin verksamhet.

Effektiv digital handel med Norce + Specter ERP och POS

Med en koppling mellan Norce webbshop och Specters molnbaserade affärssystem (ERP) och kassasystem (POS) kan till exempel lagersaldon, kunddata, orderdata och artikeldata och lagersaldon synkas mellan systemen. Synkningen sker normalt automatiskt och i realtid, kontakta Norce för information om hur deras Specter-koppling fungerar.

Fler smarta integrationer i Specter

Svea

Svea har en komplett checkout lösning innehållande alla betalsätt dina kunder efterfrågar för både privatpersoner och företag. Du som e-handlare måste inte låsa dig i något färdigt paket, Svea kan skräddarsy en lösning för dig.

Läs mer

nShift

Automatisera din frakthantering med vår koppling till nShift. I nShift Delivery finns det stöd för ledande transportörer som t.ex. Postnord, DHL, Bring, DB Schenker och DSV. Vid utleverans i Specter skickas fraktinformation direkt till nShift Delivery.

Läs mer

WooCommerce

WooCommerce är en kraftfull e-handelslösning som gör det möjligt att sälja vad du vill på nätet. WooCommerce är ett plugin till plattformen WordPress, en av världens mest populära CMS och bloggplattform.

Läs mer

Kontakta oss för ett trevligt samtal

Vill du veta mer om hur Specter kan hjälpa just ditt företag?
Fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi dig snarast för ett första samtal. Självklart kan du också ringa direkt på 0304-649400. Vi ser fram emot din kontakt.

    När du – som representant för ett företag eller motsvarande – anger dina uppgifter ovan kommer Specter även att använda dessa uppgifter för att skicka ut information och nyheter som vi tror kan vara av intresse för dig. Du kan när som helst avregistrera dig från våra utskick. Dina personuppgifter kommer att behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.