Integrationer

Krokedil

Krokedil är en av våra partners inom e-handel. Sedan 2010 har Krokedil sysslat med det mesta inom webb och e-handel.

Läs mer Kontakta oss

Krokedil gör e-handel enkelt och din webbutik mer effektiv

Genom Krokedils koppling Kroconnect kan du enkelt sköta administrationen mellan WooCommerce och Specter. Du väljer om du vill göra installationen själv eller ta hjälp av Krokedil med konfigurationen och uppsättning av arbetsflöden.

Krokedil erbjuder en rad olika plugin som utökar funktionaliteten i WooCommerce och integrerar din butik med olika verktyg och leverantörer. De arbetar huvudsakligen med WooCommerce, världens mest använda plattform för e-handel. Krokedil har arbetat med WooCommerce sedan det lanserades 2011. De har även utvecklat plugin i samarbete med flera av de ledande aktörerna inom frakttjänster och betalning online.

Effektivisera din e-handel och spar massor av tid

Med en koppling mellan WooCommerce och Specters affärssystem och kassasystem kan du synka kunddata, orderdata, artikeldata och lagersaldon mellan systemen. Synkningen sker normalt automatiskt och i realtid, kontakta Krokedil för information om hur deras Specter-koppling fungerar.

Fler smarta integrationer i Specter

Svea

Svea har en komplett checkout lösning innehållande alla betalsätt dina kunder efterfrågar för både privatpersoner och företag. Du som e-handlare måste inte låsa dig i något färdigt paket, Svea kan skräddarsy en lösning för dig.

Läs mer

nShift

Automatisera din frakthantering med vår koppling till nShift. I nShift Delivery finns det stöd för ledande transportörer som t.ex. Postnord, DHL, Bring, DB Schenker och DSV. Vid utleverans i Specter skickas fraktinformation direkt till nShift Delivery.

Läs mer

WooCommerce

WooCommerce är en kraftfull e-handelslösning som gör det möjligt att sälja vad du vill på nätet. WooCommerce är ett plugin till plattformen WordPress, en av världens mest populära CMS och bloggplattform.

Läs mer

Kontakta oss för ett trevligt samtal

Vill du veta mer om hur Specter kan hjälpa just ditt företag?
Fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi dig snarast för ett första samtal. Självklart kan du också ringa direkt på 0304-649400. Vi ser fram emot din kontakt.

    När du – som representant för ett företag eller motsvarande – anger dina uppgifter ovan kommer Specter även att använda dessa uppgifter för att skicka ut information och nyheter som vi tror kan vara av intresse för dig. Du kan när som helst avregistrera dig från våra utskick. Dina personuppgifter kommer att behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.