Integrationer

Wikinggruppen

Wikinggruppen är en av Sveriges största e-handelsleverantörer och erbjuder kompletta och flexibla lösningar för alla typer av e-handel. Oavsett om du är en stor eller liten e-handlare så kan Wikinggruppen hjälpa dig att lyckas med din e-handelssatsning.

Läs mer Kontakta oss

Kompletta lösningar för alla typer av e-handel

Wikinggruppen är med över 2 800 levererade webbutiker en av Sveriges största e-handelsleverantörer. När du startar din webbutik hos Wikinggruppen, ingår allt du behöver för att kunna börja sälja och skicka dina varor.

Hos Wikinggruppen får du en grafiskt tilltalande, sökmotorvänlig webbutik med mycket hög funktionalitet och smidig administration. Du får access till ett mycket förmånligt fraktavtal och dessutom ingår Klarna Checkout utan startavgift eller månadsavgift från Klarna. Unik och professionell design av butiken enligt dina önskemål ingår i WGR Bas, WGR Plus samt WGR Enterprise.

Inte mindre än 10 st av de 100 snabbast växande e-handlare i Sverige 2019 använder Wikinggruppens e-handelsplattform. Detta anses som ett väldigt bra och konkret bevis på att deras e-handelsplattform och helhetskoncept med flexibilitet, unik design samt stöd och hjälp till e-handlare på många områden fungerar riktigt bra!

Wikinggruppen – partner till Specter AB

Effektivisera din e-handel och spar massor av tid.
Med en koppling mellan din webbshop och Specters affärssystem och kassasystem kan du synka kunddata, orderdata, artikeldata och lagersaldon mellan systemen. Synkningen sker normalt automatiskt och i realtid, kontakta Wikinggruppen för information om hur deras Specter-koppling fungerar.

Fler smarta integrationer i Specter

Svea

Svea har en komplett checkout lösning innehållande alla betalsätt dina kunder efterfrågar för både privatpersoner och företag. Du som e-handlare måste inte låsa dig i något färdigt paket, Svea kan skräddarsy en lösning för dig.

Läs mer

nShift

Automatisera din frakthantering med vår koppling till nShift. I nShift Delivery finns det stöd för ledande transportörer som t.ex. Postnord, DHL, Bring, DB Schenker och DSV. Vid utleverans i Specter skickas fraktinformation direkt till nShift Delivery.

Läs mer

WooCommerce

WooCommerce är en kraftfull e-handelslösning som gör det möjligt att sälja vad du vill på nätet. WooCommerce är ett plugin till plattformen WordPress, en av världens mest populära CMS och bloggplattform.

Läs mer

Kontakta oss för ett trevligt samtal

Vill du veta mer om hur Specter kan hjälpa just ditt företag?
Fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi dig snarast för ett första samtal. Självklart kan du också ringa direkt på 0304-649400. Vi ser fram emot din kontakt.

    När du – som representant för ett företag eller motsvarande – anger dina uppgifter ovan kommer Specter även att använda dessa uppgifter för att skicka ut information och nyheter som vi tror kan vara av intresse för dig. Du kan när som helst avregistrera dig från våra utskick. Dina personuppgifter kommer att behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.