Integrationer

Shelfless

Shelfless fd. DreamLogisitics är ett 3PL-bolag som är inriktat mot e-handel. Shelfless unika kombination där IT, e-handel och logistik-kunskap samspelar är ett vinnande koncept för deras kunder.

Läs mer Kontakta oss

Vad är 3PL?

3PL är en förkortning av tredjepartslogistik vilket innebär att man lägger ut sitt lager till tredje part. Shelfless fd. DreamLogisitics är precis en sådan part och deras uppdrag är att ta hand om kundernas lager och logistikflöde. På detta sätt får deras kunder ett effektivt logistikupplägg där Shelfless tar hand om hela kedjan med godsmottagning, lagerhållning, plock & pack, samt transport till slutkonsument.

Varför Shelfless?

Ni är experter på er verksamhet, Shelfless på logistik.
Fraktavtal, emballage, personal och allt som behövs finns klart från dag ett. Detta i kombination med deras moderna logistikanläggning gör att de kan leverera rätt varor, till rätt kund på rätt dag. Att lägga ut sitt lager betyder inte att man inte har någon insyn. Det finns en integration till Specter där all information hämtas och lämnas. Man kan även enkelt logga in i deras partnerportal för att se orderstatus, lagersaldon, statistik och all annan nyttig information.
Deras mål är att ni ska kunna lägga all fokus på er verksamhet. Shelfless sköter logistiken.

Fler smarta integrationer i Specter

Svea

Svea har en komplett checkout lösning innehållande alla betalsätt dina kunder efterfrågar för både privatpersoner och företag. Du som e-handlare måste inte låsa dig i något färdigt paket, Svea kan skräddarsy en lösning för dig.

Läs mer

nShift

Automatisera din frakthantering med vår koppling till nShift. I nShift Delivery finns det stöd för ledande transportörer som t.ex. Postnord, DHL, Bring, DB Schenker och DSV. Vid utleverans i Specter skickas fraktinformation direkt till nShift Delivery.

Läs mer

WooCommerce

WooCommerce är en kraftfull e-handelslösning som gör det möjligt att sälja vad du vill på nätet. WooCommerce är ett plugin till plattformen WordPress, en av världens mest populära CMS och bloggplattform.

Läs mer

Kontakta oss för ett trevligt samtal

Vill du veta mer om hur Specter kan hjälpa just ditt företag?
Fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi dig snarast för ett första samtal. Självklart kan du också ringa direkt på 0304-649400. Vi ser fram emot din kontakt.

    När du – som representant för ett företag eller motsvarande – anger dina uppgifter ovan kommer Specter även att använda dessa uppgifter för att skicka ut information och nyheter som vi tror kan vara av intresse för dig. Du kan när som helst avregistrera dig från våra utskick. Dina personuppgifter kommer att behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.