Nyhet – flera streckkoder per artikel

Nu finns stöd för att hantera artiklar med multipla streckkoder i Specters affärssystem och butikskassa. Smidigt om du får leveranser av en artikel i t.ex. många olika färger där leverantören märkt upp varje färgmodell med unika streckkoder, men du vill hantera dessa som en enda artikel när den lagerhålls och säljs.

Stödet för flera streckkoder per artikel omfattar:

  • skapa eller redigera artikel
  • vid scanning av artiklars streckkoder vid in- och utleverans
  • vid inventering med streckkodsscanner
  • försäljning i butikskassan med artikelscanning
  • sökning i artikelregistret
  • API – t.ex. om din e-handel skall hantera flera streckkoder per artikel

Du behöver vår nya butikskassa Specter POS för att använda denna funktionalitet i kassan. Om du istället vill hantera varianterna som unika artiklar med egna lagersaldon m.m. finns funktionen Varianthantering.