Case

SE Möbler

SE Möbler är ett svenskt varumärke som erbjuder exklusiva möbler, soffor, lampor och flera andra moderna designmöbler. Med ett öga för detaljer och kvalitet har vi blivit en ledande aktör inom möbelbranschen i Sverige.

Läs mer Kontakta oss

Om SE Möbler

SE Möbler är ett svenskt varumärke som erbjuder exklusiva möbler, soffor, lampor och flera andra moderna designmöbler. Med ett öga för detaljer och kvalitet har vi blivit en ledande aktör inom möbelbranschen i Sverige. Med en vision att förändra möbelbranschen i Sverige påbörjades vår resa till att erbjuda högkvalitativa, hållbart producerade möbler som kombinerar modern design med överkomliga priser.

“När vi utökade med fler verksamheter föll valet naturligt på Specter då allt fungerade så bra för oss. I dessa verksamheter har vi i stort sett samma upplägg som SE-möbler.”
– Matta Youhanen CEO

 

SE Fashion

SE Fashion är ett svenskt modevarumärke med en särskild inriktning på bröllopsklänningar. Sedan vår start har vi dedikerat oss åt att skapa drömklänningar för alla delaktiga till den stora dagen.

SE Mattor

SE Mattor är ett svenskt varumärke specialiserat på prisvärda mattor av hög kvalitet. Sedan vår start har vi strävat efter att erbjuda ett brett utbud av mattor i olika storlekar, färger och designer för att passa varje smak och hem.

Hur hjälper Specter SE-möbler och deras verksamheter?

POS i flera butiker

Specters affärs- och kassasystem (POS) är integrerat med SE Möblers webbshop. Detta ger ett sömlöst flöde för omnihandel, med lagersaldon online för varje butik, click & collect samt smidigt för kunderna att göra returer oavsett vilken kanal de handlat i.

Inköp och Multilager

Inköpsfunktionen i Specter hjälper till att analysera behov och genomföra inköp till leverantörer samt förenklar vid inleveranser. Detta kan även styras per lagerställe med funktionen Multilager. Varje enskild butik har ett eget lager med multilager.

Webshopsintegration

Kopplad e-handel där alla flöden för att plocka och packa leveranser sköts i Specter. För varje order som hanteras sker automatisk fraktbokning och utskrift av fraktetiketter via nShift, aktivering av t.ex. Klarna-köp och leveransbekräftelse skickas till kund.

Kontakta oss för ett trevligt samtal

Vill du veta mer om hur Specter kan hjälpa just ditt företag?
Fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi dig snarast för ett första samtal. Självklart kan du också ringa direkt på 0304-649400. Vi ser fram emot din kontakt.

    När du – som representant för ett företag eller motsvarande – anger dina uppgifter ovan kommer Specter även att använda dessa uppgifter för att skicka ut information och nyheter som vi tror kan vara av intresse för dig. Du kan när som helst avregistrera dig från våra utskick. Dina personuppgifter kommer att behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.