Case

Surfers Paradise

Surfers Paradise är Nordens största surfbutik och har mer än 30 års erfarenhet på nacken. Försäljningen sker både online och i fysisk butik.

Läs mer Kontakta oss

Om Surfers Paradise

Surfers Paradise bas är Varberg där de har en butik på 700 kvm med det absolut senaste inom kiting, surfing, vindsurfing och sup – dessutom erbjuder de även en riktigt bra klädshop. Personalen på företaget har lagt tusentals timmar i vattnet året runt för att hela tiden vara med och utveckla både surfet och utrustningen och på så sätt vara säkra på att kunna erbjuda sina kunder rätt produkter. I deras webbshop finns hela surfers sortiment.

Hur hjälper vi Surfers Paradise?

Flera säljkanaler

Med Specters affärssystem kan Surfers Paradise effektivt hantera e-handel, butik och återförsäljare. Detta ger full koll på t.ex. order, kunder och lagersaldon. Inköpsfunktionen hjälper till att analysera behov, skapa inköpsorder och underlätta inleveranser.

POS i molnet

Specters affärs- och kassasystem (POS) är integrerat med Surfers Paradise’s webbshop. Detta ger ett sömlöst flöde för omnihandel med aktuella priser och lagersaldon i alla kanaler. Kunder kan handla online och välja att hämta i butiken med Click & Collect.

Internationell Momshantering

Surfers Paradise säljer till flera länder inom EU via deras e-handel. De får hjälp av funktionen Internationell Momshantering för att korrekt redovisa moms för sin försäljning i respektive land.

Kontakta oss för ett trevligt samtal

Vill du veta mer om hur Specter kan hjälpa just ditt företag?
Fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi dig snarast för ett första samtal. Självklart kan du också ringa direkt på 0304-649400. Vi ser fram emot din kontakt.

    När du – som representant för ett företag eller motsvarande – anger dina uppgifter ovan kommer Specter även att använda dessa uppgifter för att skicka ut information och nyheter som vi tror kan vara av intresse för dig. Du kan när som helst avregistrera dig från våra utskick. Dina personuppgifter kommer att behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.