Case

Nobo Design

Nobo Design är en renodlad e-handlare inom multibrand premiumkläder för kvinnor.

Läs mer Kontakta oss

Om Nobo Design

Nobo Design är ett familjeägt företag grundat hösten 2010 med säte i Västra Frölunda utanför Göteborg. De vill skapa en härlig och magisk modeupplevelse för sina kunder genom noggrant utvalda plagg från både välkända och unika designers. Deras exklusiva sortiment inkluderar märken som By Malene Birger, Busnel, Filippa K, Totême, Lexington, Anine Bing, Neo Noir och Dagmar, med fokus på kläder, accessoarer och skor för stil- och kvalitetsmedvetna kunder.

Hur har vi hjälpt Nobo Design?

Klarna integration

Nobo Design hanterar hela sitt betalningsflöde i sitt Specter-system, från att en kund lagt en order i deras webshop till att pengarna betalas ut från Klarna. Även krediteringar och ändring av order hanterar dom direkt från systemet. Detta ger dem en smidig hantering av returer.

Plock och pack

Alla flöden för att plocka och packa leveranser sköts i Specter. Dom har sitt lager kopplat med nShift som hjälper till att automatisera deras frakthantering. När en order är klar att levereras i Specter så skrivs fraktetiketter ut, och orderinformationen förs över till fraktsystemet.

Kontakta oss för ett trevligt samtal

Vill du veta mer om hur Specter kan hjälpa just ditt företag?
Fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi dig snarast för ett första samtal. Självklart kan du också ringa direkt på 0304-649400. Vi ser fram emot din kontakt.

    När du – som representant för ett företag eller motsvarande – anger dina uppgifter ovan kommer Specter även att använda dessa uppgifter för att skicka ut information och nyheter som vi tror kan vara av intresse för dig. Du kan när som helst avregistrera dig från våra utskick. Dina personuppgifter kommer att behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.