Case

KitchenLab

KitchenLab erbjuder ett brett sortiment av högkvalitativa köksprylar för matnördar och foodies. Kitchenlab säljer både online och i fysiska butiker.

Läs mer Kontakta oss

Om KitchenLab

KitchenLab är ett svenskt företag som erbjuder ett brett sortiment av högkvalitativa produkter för köket. Företaget är ett välkänt varumärke för köksentusiaster och stjärnkockar över hela Sverige, bland kunderna finns mängder av prisbelönta restauranger och ambitiösa hemmakockar. Försäljning sker via e-handel och fysiska butiker i Stockholm och Malmö.

Hur har vi hjälpt KitchenLab?

Flera säljkanaler

KitchenLab säljer till konsumenter och företag, via e-handel, butiker och direktförsäljning. Specters affärssystem samordnar alla säljkanaler och ger full koll på alla köp, kunder, betalningar, lagersaldon samt inköpsbehov per lager.

Plock och pack

Alla flöden för att plocka och packa beställningar sköts i Specter. För varje order som hanteras sker automatisk fraktbokning och utskrift av fraktetiketter, aktivering av t.ex. Klarna, leveransbekräftelse till kund och dessutom blir köpet bokfört.

POS i molnet

Specters affärs- och kassasystem (POS) är integrerat med KitchenLabs webbshop. Detta ger ett sömlöst flöde för omnihandel, med lagersaldon online för varje butik, click & collect samt smidigt för kunderna att göra returer oavsett vilken kanal de handlat i.

Kontakta oss för ett trevligt samtal

Vill du veta mer om hur Specter kan hjälpa just ditt företag?
Fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi dig snarast för ett första samtal. Självklart kan du också ringa direkt på 0304-649400. Vi ser fram emot din kontakt.

    När du – som representant för ett företag eller motsvarande – anger dina uppgifter ovan kommer Specter även att använda dessa uppgifter för att skicka ut information och nyheter som vi tror kan vara av intresse för dig. Du kan när som helst avregistrera dig från våra utskick. Dina personuppgifter kommer att behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.