Case

CyberZoo

CyberZoo tillhandahåller ett komplett sortiment av de bästa produkterna inom akvaristik och terrarium, men även för andra husdjur.

Läs mer Kontakta oss

Om CyberZoo

CyberZoo är ett företag i djurtillbehörsbranschen som jobbar stenhårt med att göra akvaristik och terraristik roligare och mer lättillgängligt för alla Sveriges entusiaster. Just akvarie- och reptilhobbyn är en kunskapsintensiv nisch med ett brett utbud av tillbehör och teknik som ställer stora krav på ett bra flöde redan från inköp till leverans till slutkund. Försäljningen sker både via e-handel och fysisk butik.

Hur har vi hjälpt CyberZoo?

Dropship

Att sälja varor som är stora kan snabbt fylla upp lagerytan, därför har CyberZoo stor nytta av funktionen Dropship/Direktinköp för att hantera beställningsvaror. Utifrån en kundorder kan varan beställas till lagret för att sampackas, eller skickas direkt från leverantören till slutkunden.

POS i molnet

Specters affärs- och kassasystem (POS) är integrerat med CyberZoo’s webbshop. Detta ger ett sömlöst flöde för omnihandel, med lagersaldon online för varje butik, click & collect samt smidigt för kunderna att göra returer oavsett vilken kanal de handlat i.

Plock och pack

Alla flöden för att plocka och packa leveranser sköts i Specter. Integrationen till nShift hjälper till att automatisera frakthanteringen. Integration med betallösningen Svea Checkout ger smidig orderhantering och automatisk bokföring.

Kontakta oss för ett trevligt samtal

Vill du veta mer om hur Specter kan hjälpa just ditt företag?
Fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi dig snarast för ett första samtal. Självklart kan du också ringa direkt på 0304-649400. Vi ser fram emot din kontakt.

    När du – som representant för ett företag eller motsvarande – anger dina uppgifter ovan kommer Specter även att använda dessa uppgifter för att skicka ut information och nyheter som vi tror kan vara av intresse för dig. Du kan när som helst avregistrera dig från våra utskick. Dina personuppgifter kommer att behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.