Case

Söder Sportfiske

Söder Sportfiske är en ledande aktör inom det svenska sportfisket med en stark etablerad omnikanalplattform genom e-handelssiten Sportfiskeprylar.se och butiken i Stockholm.

Läs mer Kontakta oss

Om Söder Sportfiske

Söder Sportfiske startade 2005 med sin butik på Hornsgatan i Stockholm. De har sedan växt med sin e-handel och under 2020 påbörjade de sin resa att etablera sig även i den europeiska marknaden. All personal har ett stort intresse för sportfiske och därmed djup kunskap i deras produkter och fiskemetoder. Visionen är att vara den ledande aktören i Europa inom sportfiske och sportfiskeutrustning och samtidigt inspirera fler till ett aktivt liv med sportfiske som en drivkraft för att vistas mer ute i naturen. 2021 förvärvades Fishline.se som är en ledande återförsäljare av flugfiskeprodukter.

Hur hjälper vi Söder Sportfiske?

Integrationer

Specter är kopplat till webbshop från Askås. Smidiga betalflöden fås med Klarna-integration till affärssystemet. För ett av deras lagerställen används koppling till logistiksystemet Ongoing. Via Specters API har de även utvecklat integrationer till andra externa parter.

POS och betalterminal

Specters affärs- och kassasystem (POS) ger ett sömlöst flöde för omnihandel, med lagersynk i realtid mellan e-handel och butik. För smidiga kortbetalningar i butik används Specter Pay som kortterminal.

Inköp och Multilager

Inköpsfunktionen i Specter hjälper till att analysera behov och genomföra inköp till leverantörer samt förenklar vid inleveranser. Detta kan även styras per lagerställe med funktionen Multilager.

Internationell Momshantering

Söder Sportfiske säljer till flera länder inom EU och även utanför EU. De får hjälp av funktionen Internationell Momshantering för att korrekt redovisa moms för sin försäljning i respektive land.

Kontakta oss för ett trevligt samtal

Vill du veta mer om hur Specter kan hjälpa just ditt företag?
Fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi dig snarast för ett första samtal. Självklart kan du också ringa direkt på 0304-649400. Vi ser fram emot din kontakt.

    När du – som representant för ett företag eller motsvarande – anger dina uppgifter ovan kommer Specter även att använda dessa uppgifter för att skicka ut information och nyheter som vi tror kan vara av intresse för dig. Du kan när som helst avregistrera dig från våra utskick. Dina personuppgifter kommer att behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.