Case

Familjen Fogelmarck

Fogelmarck är en familjeägd inredningsbutik i Stockholm. Sedan 40 år tillbaka har de erbjudit ett noga utvalt sortiment av möbler, inredning och antikviteter.

Läs mer Kontakta oss

Om Familjen Fogelmarck

Familjen Fogelmarck är en familjeägd inredningsbutik i Stockholm sedan 40 år och har noga valt ut sitt sortiment inom möbler, inredning och antikviteter. De erbjuder en blandning av handplockade tidlösa klassiker tillsammans med modern design från hela världen. Under 2015 föddes den egna produktserien Fogelmarck Form, en möbelserie som innehåller soffor, matbord, soffbord och sideboards i tidlös design samt högkvalitativa materialval.

Hur hjälper vi Familjen Fogelmarck?

Butik och e-handel

Fogelmarck började sin resa tillsammans med Specter när de var i behov av ett affärs- och kassasystem som samlade försäljningen från både butik och webbshop. Deras e-handel är integrerad med Specters affärs- och kassasystem (POS).

Smidiga betalningar

I butiken erbjuder Fogelmarck smidiga kortbetalningar med Specter Pay, en modern betalterminal helt integrerad med kassasystemet. För onlinebetalningar används Klarna, vilket även är integrerat direkt med Specter för smidig hantering och automatisk bokföring.

Lagerhantering

Tidigare arbetade Fogelmarck mycket manuellt med sitt lager och var tvungna att inventera ofta. Med Specter har de nu kontroll på lagersaldon vilket sparar värdefull tid. Detta hjälper dem att göra det de kan bäst, fortsätta handplocka noga utvalda produkter till sina kunder.

Kontakta oss för ett trevligt samtal

Vill du veta mer om hur Specter kan hjälpa just ditt företag?
Fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi dig snarast för ett första samtal. Självklart kan du också ringa direkt på 0304-649400. Vi ser fram emot din kontakt.

    När du – som representant för ett företag eller motsvarande – anger dina uppgifter ovan kommer Specter även att använda dessa uppgifter för att skicka ut information och nyheter som vi tror kan vara av intresse för dig. Du kan när som helst avregistrera dig från våra utskick. Dina personuppgifter kommer att behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.