Case

Alva Linen

Alva är ett svenskt varumärke som erbjuder ekologiska sängkläder av bästa kvalitet, skapade med omtanke om både människa och miljö.

Läs mer Kontakta oss

Om Alva Linen

Alva Linen specialiserar sig på exklusiva, stilrena och högkvalitativa sängkläder. Företaget grundades med en tydlig målsättning att erbjuda ekologiskt tillverkade produkter utan mellanhänder, med fokus på att stödja indiska bomullsodlare. Bakom varumärket Alva står en grupp bestående av vänner och familj som tidigare bland annat grundat internetsuccén Let’s deal. Försäljningen sker via e-handel och återförsäljare.

Hur hjälper vi Alva Linen?

Affärssystem – ERP

Alva Linen använder Specters affärssystem för exempelvis order- och inköpshantering samt administration av ekonomiflöden. De har även funktionen varianthantering som ger en smidig artikelstruktur för deras olika färger på lakan och handdukar.

Flera säljkanaler

Via e-handel och återförsäljare säljer Alva Linen både till konsumenter och företag. Specters affärssystem samordnar alla säljkanaler och ger full koll på alla köp, kunder, betalningar, lagersaldon samt inköpsbehov.

Klarna integration

Alva Linen hanterar hela sitt betalningsflöde i sitt Specter-system, från att en kund lagt en order i deras webshop till att pengarna betalas ut från Klarna. Även krediteringar och ändring av order hanteras direkt i affärssystemet. Detta ger dem även en smidig hantering av returer.

Kontakta oss för ett trevligt samtal

Vill du veta mer om hur Specter kan hjälpa just ditt företag?
Fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi dig snarast för ett första samtal. Självklart kan du också ringa direkt på 0304-649400. Vi ser fram emot din kontakt.

    När du – som representant för ett företag eller motsvarande – anger dina uppgifter ovan kommer Specter även att använda dessa uppgifter för att skicka ut information och nyheter som vi tror kan vara av intresse för dig. Du kan när som helst avregistrera dig från våra utskick. Dina personuppgifter kommer att behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.