Case

Teknikproffset

Teknikproffset.se är ett e-handelsvaruhus främst inriktat på hemelektronik och tillbehör. Försäljningen sker online via egen webbshop samt marknadsplatserna Fyndiq och CDON.

Läs mer Kontakta oss

Om Teknikproffset

Teknikproffset är aktiva i hela Norden med affärsidén att erbjuda ett brett sortiment av produkter och prylar, där bland annat kvalitativ hemelektronik, vardagsteknik, sportredskap och skönhetsartiklar återfinns. Verksamheten grundades i Göteborg år 2009 och har sedan dess haft en stadig tillväxt. Vårt huvudkontor är beläget i Landvetter utanför Göteborg och alla leveranser skickas ifrån Sverige för snabbast möjliga leveranstid till konsumenter och företagskunder.

Hur hjälper vi Teknikproffset?

Multishop

Funktionen Multishop gör det smidigt för Teknikproffset att administrera försäljning från deras olika kanaler, som t.ex. webbshoppar och marknadsplatser. Deras lagersaldon och artiklar synkroniseras i realtid till alla säljkanaler.

Klarna integration

Alla flöden för att hantera beställningar och returer kan skötas direkt i Specter. Teknikproffset kan hjälpa kunderna snabbare och slipper dubbelarbete i flera system. Dessutom bokförs alla Klarna-köp och inbetalningar helt automatiskt.

Internationell Momshantering

Teknikproffset säljer till flera länder inom EU och även utanför EU. De får hjälp av funktionen Internationell Momshantering för att korrekt redovisa moms för sin försäljning i respektive land.

Kontakta oss för ett trevligt samtal

Vill du veta mer om hur Specter kan hjälpa just ditt företag?
Fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi dig snarast för ett första samtal. Självklart kan du också ringa direkt på 0304-649400. Vi ser fram emot din kontakt.

    När du – som representant för ett företag eller motsvarande – anger dina uppgifter ovan kommer Specter även att använda dessa uppgifter för att skicka ut information och nyheter som vi tror kan vara av intresse för dig. Du kan när som helst avregistrera dig från våra utskick. Dina personuppgifter kommer att behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.