ERP-system för smartare handel

Specter är ett molnbaserat ERP-system som passar dig som driver e-handel och detaljhandel. Arbeta mer effektivt genom att hantera försäljning, lager, inköp och logistik i ett och samma system.

Samla din data i vårt ERP

Med vårt webbaserade ERP-system får du en centraliserad hantering av lager, inköp och försäljning. All din butiksdata och information finns tillgänglig i ett och samma system vilket gör det lättare för dig att fatta rätt beslut och förbättra dina resultat. Specter kan enkelt integreras med populära e-handelsplattformar, fraktsystem och betalningssystem för smidig hantering av försäljning, inventarier och beställningar som görs online och i butik.

För dig som jobbar med e-handel

Genom att koppla din webshop till Specter blir din hantering av ordrar mycket effektivare. Våra automatiserade flöden gör att du sparar massor av tid på att kunna sköta all hantering av dina ordrar i ett och samma system.

För dig som jobbar med omnihandel

Har du en fysisk butik, en webshop och ibland kanske även säljer på mässor? Inga problem. Vårt affärssystem är anpassat för er verksamhet så att ni enkelt kan sälja i alla kanaler och få uppdaterade lagersaldon i realtid, oavsett säljkanal.

MOLNBASERAT OCH MOBILT ERP

Specter Business Management är en molnbaserad SaaS-lösning (Software as a Service), vilket innebär att vår ERP körs online via Internet. Fungerar på PC, Mac, surfplattor och smartphones. Ingen installation behövs.

FOKUSERA PÅ DINA AFFÄRER

Vi vill göra det så smidigt som möjligt för dig att driva ditt företag. I hyrtjänsten ingår serverdrift, nya versioner, support och backup. Säkerheten är mycket hög, dina data är i tryggt förvar. Vi sköter det tekniska, du sköter dina affärer!

HJÄLPER DITT FÖRETAG VÄXA

Det är enkelt att utöka ert ERP-system vid behov, både vad gäller t.ex. antal användare, funktioner, lager och fysiska butiker. Med Specter får även småföretagare råd att använda ett avancerat affärssystem och bedriva verksamhet på olika orter.

FÄRDIGA KOPPLINGAR TILL ANDRA SYSTEM

Webbaserade lösningar gör det möjligt att i realtid knyta samman olika system för nyskapande och kostnadseffektiva integrationer . Vi samarbetar med marknadsledande partners som t.ex. Klarna och nShift Delivery och populära e-handelsplattformar.

Kontakta oss för ett trevligt samtal

Vill du veta mer om hur Specter kan hjälpa just ditt företag?
Fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi dig snarast för ett första samtal. Självklart kan du också ringa direkt på 0304-649400. Vi ser fram emot din kontakt.

    När du – som representant för ett företag eller motsvarande – anger dina uppgifter ovan kommer Specter även att använda dessa uppgifter för att skicka ut information och nyheter som vi tror kan vara av intresse för dig. Du kan när som helst avregistrera dig från våra utskick. Dina personuppgifter kommer att behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.