Integrationer

Askås

Askås erbjuder en helhetslösning för din e-handel. Den optimala e-handelsplattformen för växande företag. Askås erbjuder sedan 1997 en av marknadens mest välutvecklade och ansedda e-handelsplattformar.

Läs mer Kontakta oss

En lösning att växa i

Oavsett om du vill jobba med olika försäljningskanaler, marknadsstrategier, system, länder eller målgrupper (B2C/B2B/B2BC) så kan Askås leverera en lösning att växa i – här och nu men med framtiden i sikte! Med deras egenutvecklade plattform får man även tillgång till en mängd kraftfulla kampanjfunktioner för merförsäljning och kundlojalitet. De erbjuder även en avancerad modul för abonnemang kan du ta din försäljning till nya höjder.

Askås är med och formar din e-handel. Det innebär att dom erbjuder, förutom deras plattform, en skräddarsydd responsiv design som passar just dina behov. Plattformen är mycket flexibel och kan utvecklas efter de krav som din verksamhet ställer. Det är även en plattform i konstant utveckling, där ett tjugotal uppdateringar om året gör att du alltid får ny funktionalitet utan extra kostnad.

Använder du affärssystem erbjuder Askås koppling till många olika leverantörer, där Specter är ett mycket bra val om du även har en eller flera fysiska butiker. Givetvis kan även din webbutik kopplas till externa försäljningskanaler såsom Fyndiq, CDON Marketplace och Tradera.

För att du ska komma igång så snabbt och effektivt som möjligt med din nya e-handelsplattform erbjuder Askås alla sina kunder en gedigen utbildning. De står bredvid dig under hela din fortsatta e-handelsresa, redo att erbjuda hjälp och rådgivning. Givetvis ingår det även teknisk support för alla deras kunder, med möjlighet att teckna utökade SLA-avtal för möjlighet till support dygnet runt.

Beställ demo och upptäck varför några av Sveriges mest framgångsrika e-handelsföretag väljer oss som sin plattformsleverantör.

Effektivisera din e-handel och spar massor av tid

Med en koppling mellan ditt företags webbshop och Specters affärssystem och kassasystem kan du synka kunddata, orderdata, artikeldata och lagersaldon mellan systemen. Synkningen sker normalt automatiskt och i realtid, kontakta Askås för information om hur deras Specter-koppling fungerar.

Fler smarta integrationer i Specter

Svea

Svea har en komplett checkout lösning innehållande alla betalsätt dina kunder efterfrågar för både privatpersoner och företag. Du som e-handlare måste inte låsa dig i något färdigt paket, Svea kan skräddarsy en lösning för dig.

Läs mer

nShift

Automatisera din frakthantering med vår koppling till nShift. I nShift Delivery finns det stöd för ledande transportörer som t.ex. Postnord, DHL, Bring, DB Schenker och DSV. Vid utleverans i Specter skickas fraktinformation direkt till nShift Delivery.

Läs mer

WooCommerce

WooCommerce är en kraftfull e-handelslösning som gör det möjligt att sälja vad du vill på nätet. WooCommerce är ett plugin till plattformen WordPress, en av världens mest populära CMS och bloggplattform.

Läs mer

Kontakta oss för ett trevligt samtal

Vill du veta mer om hur Specter kan hjälpa just ditt företag?
Fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi dig snarast för ett första samtal. Självklart kan du också ringa direkt på 0304-649400. Vi ser fram emot din kontakt.

    När du – som representant för ett företag eller motsvarande – anger dina uppgifter ovan kommer Specter även att använda dessa uppgifter för att skicka ut information och nyheter som vi tror kan vara av intresse för dig. Du kan när som helst avregistrera dig från våra utskick. Dina personuppgifter kommer att behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.