Integrationer

Ongoing

Ongoing WMS är Europas mest populära lagersystem för 3PLs men fungerar utmärkt för alla typer av logistikintensiva e-handelsföretag. Tjänsten hjälper dig att automatisera och plocka snabbare med bättre noggrannhet. Ongoing WMS är webbaserat, snabbt att komma igång med, enkel att använda och lätt att lära sig.

Läs mer Kontakta oss

Warehouse Management System (WMS)

Ongoing WMS gör det dagliga arbetet snabbare och effektivare genom att eliminera många manuella processer. Ongoing WMS har alla funktioner som förväntas av ett kompetent och fullskaligt lagersystem. Plockningen blir felsäker genom att produkterna skannas. Ongoing WMS är en Software as a Service vilket innebär att det inte krävs någon investering eller installation för att börja använda tjänsten.

Specter och Ongoing WMS

Specters inköps-, order- och lagerhantering kan kompletteras med en integration till Ongoing WMS. Information som till exempel ordrar, leveransstatus, artiklar och lagersaldon överförs automatiskt mellan systemen.

Flera framgångsrika e-handlare har valt att köra kombinationen med Specter som sitt affärssystem och Ongoing WMS för sitt 3PL eller egna lager. Specters affärssystem blir navet, dit till exempel webbshop, Ongoing, marknadsplatser, betalintegrationer och kassasystem kopplas. Kontakta oss på Specter för mer information.

Fler smarta integrationer i Specter

Svea

Svea har en komplett checkout lösning innehållande alla betalsätt dina kunder efterfrågar för både privatpersoner och företag. Du som e-handlare måste inte låsa dig i något färdigt paket, Svea kan skräddarsy en lösning för dig.

Läs mer

nShift

Automatisera din frakthantering med vår koppling till nShift. I nShift Delivery finns det stöd för ledande transportörer som t.ex. Postnord, DHL, Bring, DB Schenker och DSV. Vid utleverans i Specter skickas fraktinformation direkt till nShift Delivery.

Läs mer

WooCommerce

WooCommerce är en kraftfull e-handelslösning som gör det möjligt att sälja vad du vill på nätet. WooCommerce är ett plugin till plattformen WordPress, en av världens mest populära CMS och bloggplattform.

Läs mer

Kontakta oss för ett trevligt samtal

Vill du veta mer om hur Specter kan hjälpa just ditt företag?
Fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi dig snarast för ett första samtal. Självklart kan du också ringa direkt på 0304-649400. Vi ser fram emot din kontakt.

    När du – som representant för ett företag eller motsvarande – anger dina uppgifter ovan kommer Specter även att använda dessa uppgifter för att skicka ut information och nyheter som vi tror kan vara av intresse för dig. Du kan när som helst avregistrera dig från våra utskick. Dina personuppgifter kommer att behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.