Integrationer

Vendre

Vendre är en av våra partners inom e-handel och är ett modernt modulbaserat e-handelssystem där du väljer vilka funktioner er organisation behöver.

Läs mer Kontakta oss

Ett e-handelssystem som förenklar för dig

Vendre är en e-handelsplattform med målet att möjliggöra för deras kunders tillväxt. Med en standardiserad integration till Specter gör Vendre det enkelt att implementera er nya e-handel. Plattformen Vendre är en skalbar lösning som bygger på olika moduler. Du lägger enkelt till nya funktioner ju mer du växer – och du behöver aldrig tänka på att byta plattform igen. Med kunder som är allt från nystartade bolag upp till de som omsätter en halv miljard – är lösningen utvecklad för att följa med er på hela er tillväxtresa. En plattform som är smidig att arbeta med, standardiserad för minimal ansträngning och enkel att älska.

Effektivisera din e-handel och spar massor av tid

Med en koppling mellan din webbshop och Specters affärssystem och kassasystem kan du synka kunddata, orderdata, artikeldata och lagersaldon mellan systemen. Synkningen sker normalt automatiskt och i realtid, kontakta Vendre för information om hur deras Specter-koppling fungerar.

Fler smarta integrationer i Specter

Svea

Svea har en komplett checkout lösning innehållande alla betalsätt dina kunder efterfrågar för både privatpersoner och företag. Du som e-handlare måste inte låsa dig i något färdigt paket, Svea kan skräddarsy en lösning för dig.

Läs mer

nShift

Automatisera din frakthantering med vår koppling till nShift. I nShift Delivery finns det stöd för ledande transportörer som t.ex. Postnord, DHL, Bring, DB Schenker och DSV. Vid utleverans i Specter skickas fraktinformation direkt till nShift Delivery.

Läs mer

WooCommerce

WooCommerce är en kraftfull e-handelslösning som gör det möjligt att sälja vad du vill på nätet. WooCommerce är ett plugin till plattformen WordPress, en av världens mest populära CMS och bloggplattform.

Läs mer

Kontakta oss för ett trevligt samtal

Vill du veta mer om hur Specter kan hjälpa just ditt företag?
Fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi dig snarast för ett första samtal. Självklart kan du också ringa direkt på 0304-649400. Vi ser fram emot din kontakt.

    När du – som representant för ett företag eller motsvarande – anger dina uppgifter ovan kommer Specter även att använda dessa uppgifter för att skicka ut information och nyheter som vi tror kan vara av intresse för dig. Du kan när som helst avregistrera dig från våra utskick. Dina personuppgifter kommer att behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.