Integrationer

Tradera

Tradera är en av Sveriges största marknadsplatser online och är sedan 1999 en av Sveriges största marknadsplatser online med över tre miljoner användare.

Läs mer Kontakta oss

Nå ut till drygt 3 miljoner potentiella kunder i hela Sverige!

Så länge du har produkterna så har Tradera kunderna, oavsett om du idag inte har någon onlineförsäljning, eller söker en plattform för att komplimentera din e-handel.
Som säljare har du stor frihet, och kan anpassa din försäljning efter vad som passar dig. Du kan välja bland flera säkra, integrerade betalningsmetoder som Klarna och PayPal. Tradera samarbetar även med flera speditörer, bl.a. Schenker och DHL som ger dig som säljare möjlighet att erbjuda ett attraktivt fraktpris, som dina köpare sedan betalar.

Exponera ditt varumärke genom att ha en egen butik
Att ha butik på Tradera ger ett professionellt intryck med egen landningssida med logotyp, presentation av din butik och sökfunktion bland endast dina produkter. Dessutom är din butik sökbar direkt från Traderas förstasida. Med butik ingår en varukorg som underlättar för dina kunder och lagersaldo där du enkelt administrerar stora mängder artiklar.

Sälj på Tradera direkt från Specters affärssystem

Med antingen Sharespine eller Sello kan du koppla samman Specters affärs- och kassasystem med CDON. En smart integrationslösning som automatiserar produkt, pris, order och lagerdata mellan systemen. För att koppla en egen webbshop och en eller flera marknadsplatser till Specter behöver du tilläggsfunktionen Multishop. Din webbshop behöver vara kopplad till Specter via Sharespine eller Sello.

Fler smarta integrationer i Specter

Svea

Svea har en komplett checkout lösning innehållande alla betalsätt dina kunder efterfrågar för både privatpersoner och företag. Du som e-handlare måste inte låsa dig i något färdigt paket, Svea kan skräddarsy en lösning för dig.

Läs mer

nShift

Automatisera din frakthantering med vår koppling till nShift. I nShift Delivery finns det stöd för ledande transportörer som t.ex. Postnord, DHL, Bring, DB Schenker och DSV. Vid utleverans i Specter skickas fraktinformation direkt till nShift Delivery.

Läs mer

WooCommerce

WooCommerce är en kraftfull e-handelslösning som gör det möjligt att sälja vad du vill på nätet. WooCommerce är ett plugin till plattformen WordPress, en av världens mest populära CMS och bloggplattform.

Läs mer

Kontakta oss för ett trevligt samtal

Vill du veta mer om hur Specter kan hjälpa just ditt företag?
Fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi dig snarast för ett första samtal. Självklart kan du också ringa direkt på 0304-649400. Vi ser fram emot din kontakt.

    När du – som representant för ett företag eller motsvarande – anger dina uppgifter ovan kommer Specter även att använda dessa uppgifter för att skicka ut information och nyheter som vi tror kan vara av intresse för dig. Du kan när som helst avregistrera dig från våra utskick. Dina personuppgifter kommer att behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.