Integrationer

Sello

Sello gör marknadsplatsförsäljningen mer effektiv och enklare. Sello är en komplett plattform framtagen för att hantera marknadsförsäljning och produkter, allt från samma ställe.

Läs mer Kontakta oss

Säg nej till e-handelns huvudvärk

Ta ert företag till nya nivåer med Sellos smarta integrationslösningar. Att sälja på marknadsplatser ska inte kännas som en enorm och tidskrävande huvudvärk. Det ska vara en inspirerande process som tar ert företag ett steg närmare nya höjder. Sello hjälper över 2,000 företag världen över att nå miljontals nya kunder genom att sälja på olika marknadsplatser. Sello hjälper er inte bara med att öka er exponering, ni kommer även öka er produktivitet genom att knyta ihop alla system ni använder idag.
Sello har lösningen för er
Med kopplingar till massvis av marknadsplatser, flertalet webbshopar som t.ex. Shopify och WooCommerce, samt ERP-system som Specter kan Sello garantera att de har lösningen för just er. Amazon, CDON, Zalando och Åhléns är endast ett handplock av de marknadsplatser Sello har en koppling till idag.

Sello har en “no-cost-no-sale” prismodell vilket innebär att kostnaden för att använda Sello beror helt på hur mycket ni omsätter i månaden. Desto högre omsättning desto lägre procentnivå kommer ni att hamna på. Bindningstid och uppsägningstider är inget Sello tror på, de vill att ni som kund ska stanna för att ni är nöjda och inte för att ni är bundna.

Varför Sello?

  • Ni blir tilldelad en egen account manager och onboarding manager som kommer hjälpa er att komma igång på marknadsplatser samt regelbundet följa upp med möten kring hur allting går
  • Sello är helt molnbaserat och skalar automatiskt upp beroende på användning och belastning. Under hög användning ökar systemet sin kapacitet automatiskt 100-tals gånger.
  • De är anpassningsbara. Saknar ni en koppling till ett system eller någon marknadsplats, eller kanske en viss funktion som skulle underlätta ert arbete? Hör av er till eran onboarding manager/account manager så kollar Sello upp det!

Fler smarta integrationer i Specter

Svea

Svea har en komplett checkout lösning innehållande alla betalsätt dina kunder efterfrågar för både privatpersoner och företag. Du som e-handlare måste inte låsa dig i något färdigt paket, Svea kan skräddarsy en lösning för dig.

Läs mer

nShift

Automatisera din frakthantering med vår koppling till nShift. I nShift Delivery finns det stöd för ledande transportörer som t.ex. Postnord, DHL, Bring, DB Schenker och DSV. Vid utleverans i Specter skickas fraktinformation direkt till nShift Delivery.

Läs mer

WooCommerce

WooCommerce är en kraftfull e-handelslösning som gör det möjligt att sälja vad du vill på nätet. WooCommerce är ett plugin till plattformen WordPress, en av världens mest populära CMS och bloggplattform.

Läs mer

Kontakta oss för ett trevligt samtal

Vill du veta mer om hur Specter kan hjälpa just ditt företag?
Fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi dig snarast för ett första samtal. Självklart kan du också ringa direkt på 0304-649400. Vi ser fram emot din kontakt.

    När du – som representant för ett företag eller motsvarande – anger dina uppgifter ovan kommer Specter även att använda dessa uppgifter för att skicka ut information och nyheter som vi tror kan vara av intresse för dig. Du kan när som helst avregistrera dig från våra utskick. Dina personuppgifter kommer att behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.