Integrationer

Magento

Magento är en av våra partners inom e-handel och är en plattform för växande och ambitiösa e-handlare.

Läs mer Kontakta oss

Magento är en skalbar e-handel med många möjligheter

Styrkan i Magento är att plattformen är funktionsrik och flexibel – det finns en mängd tilläggsmoduler som gör att din e-handel kan anpassas efter dina behov.
Magento är en av de plattformar som växer snabbast på den internationella marknaden, allt från små entreprenörer till stora multinationella företag använder Magento. Det är en professionell opensource-lösning som ägs av Ebay sedan 2011. Plattformen är öppen, vilket innebär att den kan expandera ordentligt i takt med att din webbshop växer.

Här nedan finns några av de partners som erbjuder en Magento-lösning med koppling mot Specters affärssystem och kassasystem.

Fler smarta integrationer i Specter

Svea

Svea har en komplett checkout lösning innehållande alla betalsätt dina kunder efterfrågar för både privatpersoner och företag. Du som e-handlare måste inte låsa dig i något färdigt paket, Svea kan skräddarsy en lösning för dig.

Läs mer

nShift

Automatisera din frakthantering med vår koppling till nShift. I nShift Delivery finns det stöd för ledande transportörer som t.ex. Postnord, DHL, Bring, DB Schenker och DSV. Vid utleverans i Specter skickas fraktinformation direkt till nShift Delivery.

Läs mer

WooCommerce

WooCommerce är en kraftfull e-handelslösning som gör det möjligt att sälja vad du vill på nätet. WooCommerce är ett plugin till plattformen WordPress, en av världens mest populära CMS och bloggplattform.

Läs mer

Kontakta oss för ett trevligt samtal

Vill du veta mer om hur Specter kan hjälpa just ditt företag?
Fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi dig snarast för ett första samtal. Självklart kan du också ringa direkt på 0304-649400. Vi ser fram emot din kontakt.

    När du – som representant för ett företag eller motsvarande – anger dina uppgifter ovan kommer Specter även att använda dessa uppgifter för att skicka ut information och nyheter som vi tror kan vara av intresse för dig. Du kan när som helst avregistrera dig från våra utskick. Dina personuppgifter kommer att behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.