Integrationer

Junipeer

Junipeer är en integrationsplattform som automatiserar den dagliga hanteringen av din försäljning, kunddata, produkter, lager och priser, returer samt automatiserar och spar tid.

Läs mer Kontakta oss

Junipeer kopplar ihop Specter med bland annat Shopify, Woocommerce och Centra.

Junipeer är en integrationsplattform till Specter som synkroniserar t.ex. produkter, kunder, order och lagersaldon med exempelvis Shopify, WooCommerce, Centra, Magento, Adobe och Brink Commerce. I deras plattform hittar du flera funktioner som till exempel en administrationspanel där du enkelt kan slå på och av de flöden som du vill använda. Du kommer åt dina inställningar som gör att du kan anpassa integrationen helt efter dina behov. Historik och loggvyer över händelser och felsökning finns tillgängliga i gränssnittet. Du får även notifikationer när obligatorisk information saknas. Plattformen är byggd i den senaste teknologin och med ständiga förbättringar och bästa kundsupport är Junipeer gjord för att effektivisera och automatisera, på så vis spara tid & pengar för e-handlare.

Så fungerar kopplingen med Specter

Junipeer kopplar ihop API:erna med varandra så att du enkelt kan:

  • Synkronisera produkter
  • Synkronisera lagersaldon och priser
  • Skicka beställningar från din e-handelsplattform till Specter
  • Kunder skickas till Specter när en beställlning synkas

Junipeer kan även anpassa integrationen med fler funktioner om särskilda behov finns.

Läs mer på Junipeer’s hemsida

Fler smarta integrationer i Specter

Svea

Svea har en komplett checkout lösning innehållande alla betalsätt dina kunder efterfrågar för både privatpersoner och företag. Du som e-handlare måste inte låsa dig i något färdigt paket, Svea kan skräddarsy en lösning för dig.

Läs mer

nShift

Automatisera din frakthantering med vår koppling till nShift. I nShift Delivery finns det stöd för ledande transportörer som t.ex. Postnord, DHL, Bring, DB Schenker och DSV. Vid utleverans i Specter skickas fraktinformation direkt till nShift Delivery.

Läs mer

WooCommerce

WooCommerce är en kraftfull e-handelslösning som gör det möjligt att sälja vad du vill på nätet. WooCommerce är ett plugin till plattformen WordPress, en av världens mest populära CMS och bloggplattform.

Läs mer

Kontakta oss för ett trevligt samtal

Vill du veta mer om hur Specter kan hjälpa just ditt företag?
Fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi dig snarast för ett första samtal. Självklart kan du också ringa direkt på 0304-649400. Vi ser fram emot din kontakt.

    När du – som representant för ett företag eller motsvarande – anger dina uppgifter ovan kommer Specter även att använda dessa uppgifter för att skicka ut information och nyheter som vi tror kan vara av intresse för dig. Du kan när som helst avregistrera dig från våra utskick. Dina personuppgifter kommer att behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.