Integrationer

Fyndiq

Fyndiq är en av våra partners inom e-handel. Fyndiq är en marknadsplats på nätet där cirka 1 400 butiker säljer sina varor inom kategorier som skönhet, mobiltillbehör, leksaker, elektronik.

Läs mer Kontakta oss

Nå ut till miljontals fyndjägare – enkelt och effektivt

Fyndiq är Sveriges största fyndvaruhus på nätet och en effektiv merförsäljningskanal för handlare över hela landet. Ända sedan starten 2010 har Fyndiq bara haft en enda sak i huvudet: att föra samman handlare med fyndsugna kunder och skapa försäljning. Fyndiq har över 1,6 miljoner kunder och varje månad besöker 2 miljoner människor fyndiq.se.

Nå ut till miljontals kunder du också, registrera ditt konto kostnadsfritt idag. Och oroa dig inte för månadsavgiften – det finns ingen. Riskfritt att prova och för kul för att sluta. Dessutom tar Fyndiq hand om kundtjänst.

Vilka produkter säljer bäst på Fyndiq?
På Fyndiq är det fynd som gäller. De populäraste produkterna är oftast mindre saker som man inte alltid visste att man behövde. Eller så är de väldigt billiga i förhållande till många andra ställen. Medelvärdet på de populäraste produkterna är ofta under 150 kr.

Börja sälja på Fyndiq

  • Nå miljontals kunder i Sverige – över 1,6 miljoner svenskar har handlat på Fyndiq
  • Dra nytta av ett starkt och etablerat varumärke – den stora majoriteten känner till Fyndiq i Sverige
  • Ladda upp produkter helt utan kostnad – Fyndiq tar endast ut en avgift när en produkt säljs

Sälj på Fyndiq direkt från Specters affärssystem

Med antingen Sharespine eller Sello kan du koppla samman Specters affärs- och kassasystem med CDON. En smart integrationslösning som automatiserar produkt, pris, order och lagerdata mellan systemen. För att koppla en egen webbshop och en eller flera marknadsplatser till Specter behöver du tilläggsfunktionen Multishop. Din webbshop behöver vara kopplad till Specter via Sharespine eller Sello.

Fler smarta integrationer i Specter

Svea

Svea har en komplett checkout lösning innehållande alla betalsätt dina kunder efterfrågar för både privatpersoner och företag. Du som e-handlare måste inte låsa dig i något färdigt paket, Svea kan skräddarsy en lösning för dig.

Läs mer

nShift

Automatisera din frakthantering med vår koppling till nShift. I nShift Delivery finns det stöd för ledande transportörer som t.ex. Postnord, DHL, Bring, DB Schenker och DSV. Vid utleverans i Specter skickas fraktinformation direkt till nShift Delivery.

Läs mer

WooCommerce

WooCommerce är en kraftfull e-handelslösning som gör det möjligt att sälja vad du vill på nätet. WooCommerce är ett plugin till plattformen WordPress, en av världens mest populära CMS och bloggplattform.

Läs mer

Kontakta oss för ett trevligt samtal

Vill du veta mer om hur Specter kan hjälpa just ditt företag?
Fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi dig snarast för ett första samtal. Självklart kan du också ringa direkt på 0304-649400. Vi ser fram emot din kontakt.

    När du – som representant för ett företag eller motsvarande – anger dina uppgifter ovan kommer Specter även att använda dessa uppgifter för att skicka ut information och nyheter som vi tror kan vara av intresse för dig. Du kan när som helst avregistrera dig från våra utskick. Dina personuppgifter kommer att behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.