Integrationer

E37

E37 är ett e-handelssystem för dig med stora ambitioner. E37 erbjuder ett e-handelssystem som gör det enkelt att snabbt komma igång och bedriva lönsam e-handel. Med mer än 10 års erfarenhet är E37 specialister på att integrera med alla slags affärssystem.

Läs mer Kontakta oss

E37 levererar en startklar webbutik

Att automatisera hela processen – från marknadsföring, sökmotoroptimering, orderläggning och betalning till leverans – är ofta nyckeln till en lönsam och framgångsrik e-handelssatsning.
E37 levererar en webbutik startklar med ett inbyggt publiceringsverktyg, och hjälper gärna till med alla delar av projektet. Allt från design, rådgivning, integration, tekniska detaljer, lansering, drift och moderna metoder för Internet-marknadsföring. De tar väl hand om ditt varumärke, då webbshopen kan utformas helt enligt er grafiska profil.
E37 e-handelssystem är ett system som går att växa i. Det finns mängder av färdiga tilläggsmoduler och specialfunktioner som kan aktiveras vid behov.
Bland E37s kunder finns många snabbväxande och lönsamma e-handlare.

E37 har en kraftfull Specter-koppling

E37s Specter-koppling är fullständig och ger maximal nytta av både e-handelssystemet och affärssystemet. Detta sparar tid och ger de bästa förutsättningar för en lönsam webbsatsning.

  • Undvik dubbelarbete, affärssystemets artikelregister används som ”master”.
  • Artikelregister med varianthantering, pris och lager synkas från Specter till webbshopen.
  • Fritt att arbeta vidare med artikelregistret i webbshopen (komplettera och webbanpassa produkterna).
  • Import av order och kunder från webbshopen till Specter.
  • Synkroniseringen mellan systemen sker automatiskt.
  • Stöd för multishop (flera shop-in-shop kopplade till samma Specter Business Management).

Fler smarta integrationer i Specter

Svea

Svea har en komplett checkout lösning innehållande alla betalsätt dina kunder efterfrågar för både privatpersoner och företag. Du som e-handlare måste inte låsa dig i något färdigt paket, Svea kan skräddarsy en lösning för dig.

Läs mer

nShift

Automatisera din frakthantering med vår koppling till nShift. I nShift Delivery finns det stöd för ledande transportörer som t.ex. Postnord, DHL, Bring, DB Schenker och DSV. Vid utleverans i Specter skickas fraktinformation direkt till nShift Delivery.

Läs mer

WooCommerce

WooCommerce är en kraftfull e-handelslösning som gör det möjligt att sälja vad du vill på nätet. WooCommerce är ett plugin till plattformen WordPress, en av världens mest populära CMS och bloggplattform.

Läs mer

Kontakta oss för ett trevligt samtal

Vill du veta mer om hur Specter kan hjälpa just ditt företag?
Fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi dig snarast för ett första samtal. Självklart kan du också ringa direkt på 0304-649400. Vi ser fram emot din kontakt.

    När du – som representant för ett företag eller motsvarande – anger dina uppgifter ovan kommer Specter även att använda dessa uppgifter för att skicka ut information och nyheter som vi tror kan vara av intresse för dig. Du kan när som helst avregistrera dig från våra utskick. Dina personuppgifter kommer att behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.