Integrationer

Dun & Bradstreet

Dun & Bradstreet erbjuder lösningar kring kredit- och finansiell information om företag och konsumenter. Specters integration ger dig tillgång till kreditupplysningar och adresshämtning direkt i affärssystemet.

Läs mer Kontakta oss

Högkvalitativ B2B & B2C-data

Dun & Bradstreet (tidigare Bisnode) är en ledande global leverantör av data och analyser som gör det möjligt för företag runt om i världen att förbättra sina affärsresultat. Dun & Bradstreets Data Cloud driver lösningar och levererar statistik som ger kunderna möjlighet att öka intäkterna, sänka kostnaderna, minska riskerna och omvandla sina företag. Dun & Bradstreet stöttar stora som små företag med konsument-, hushålls-, företags- och branschdata som är tillgängliga via API:er och webbtjänster.

Kreditupplysning och adresshämtning direkt i Specter

Specters molnbaserade affärssystem är kopplat till Dun & Bradstreets tjänster för kreditupplysning och adresshämtning för både företag och privatkunder. Kopplingen låter dig enkelt ta kreditupplysningar av nya eller befintliga kunder direkt i Specter. I vårt kassasystem kan du dessutom enkelt lägga in nya kunder och hämta aktuella adressuppgifter.

Fler smarta integrationer i Specter

Svea

Svea har en komplett checkout lösning innehållande alla betalsätt dina kunder efterfrågar för både privatpersoner och företag. Du som e-handlare måste inte låsa dig i något färdigt paket, Svea kan skräddarsy en lösning för dig.

Läs mer

nShift

Automatisera din frakthantering med vår koppling till nShift. I nShift Delivery finns det stöd för ledande transportörer som t.ex. Postnord, DHL, Bring, DB Schenker och DSV. Vid utleverans i Specter skickas fraktinformation direkt till nShift Delivery.

Läs mer

WooCommerce

WooCommerce är en kraftfull e-handelslösning som gör det möjligt att sälja vad du vill på nätet. WooCommerce är ett plugin till plattformen WordPress, en av världens mest populära CMS och bloggplattform.

Läs mer

Kontakta oss för ett trevligt samtal

Vill du veta mer om hur Specter kan hjälpa just ditt företag?
Fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi dig snarast för ett första samtal. Självklart kan du också ringa direkt på 0304-649400. Vi ser fram emot din kontakt.

    När du – som representant för ett företag eller motsvarande – anger dina uppgifter ovan kommer Specter även att använda dessa uppgifter för att skicka ut information och nyheter som vi tror kan vara av intresse för dig. Du kan när som helst avregistrera dig från våra utskick. Dina personuppgifter kommer att behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.