Integrationer

CDON

CDON Marketplace en av våra partners inom e-handel. Sälj dina produkter på CDON Marketplace och nå ut till miljontals nya kunder – på Nordens ledande Marketplace

Läs mer Kontakta oss

CDON.COM grundades 1999 och är den ledande marknadsplatsen i Norden

CDON levererar produkter till över 2 miljoner kunder från Sverige, Danmark, Norge och Finland och tillåter handlare från hela Europa att lista sina produkter och visa dem för över 100 miljoner besökare varje år. CDON erbjuder ett brett utbud av produkter som media, hushåll, IT, sport, skönhet, hemelektronik, SDA och leksaker för att nämna några få. CDON arbetar hårt för att maximera ett brett och kvalitativt produktsortiment till sina kunder och välkomnar säljare med stor entusiasm som brinner för kundupplevelsen.

Som e-handlare kan du ansluta dig för att dra fördel av en stark marknadsposition, enkla verktyg och höga trafiksiffror, därmed driva försäljning och marknadsföring i ytterligare en kanal.

Fördelar med CDON Marketplace

  • Erfarenhet av e-handel sedan 1999
  • Tryggt och pålitligt varumärke
  • Sälj produkter i hela Norden
  • Exponera dina produkter för nya kunder

Sälj på CDON direkt från Specters affärssystem

Med antingen Sharespine eller Sello kan du koppla samman Specters affärs- och kassasystem med CDON. En smart integrationslösning som automatiserar produkt, pris, order och lagerdata mellan systemen. För att koppla en egen webbshop och en eller flera marknadsplatser till Specter behöver du tilläggsfunktionen Multishop. Din webbshop behöver vara kopplad till Specter via Sharespine eller Sello.

Fler smarta integrationer i Specter

Svea

Svea har en komplett checkout lösning innehållande alla betalsätt dina kunder efterfrågar för både privatpersoner och företag. Du som e-handlare måste inte låsa dig i något färdigt paket, Svea kan skräddarsy en lösning för dig.

Läs mer

nShift

Automatisera din frakthantering med vår koppling till nShift. I nShift Delivery finns det stöd för ledande transportörer som t.ex. Postnord, DHL, Bring, DB Schenker och DSV. Vid utleverans i Specter skickas fraktinformation direkt till nShift Delivery.

Läs mer

WooCommerce

WooCommerce är en kraftfull e-handelslösning som gör det möjligt att sälja vad du vill på nätet. WooCommerce är ett plugin till plattformen WordPress, en av världens mest populära CMS och bloggplattform.

Läs mer

Kontakta oss för ett trevligt samtal

Vill du veta mer om hur Specter kan hjälpa just ditt företag?
Fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi dig snarast för ett första samtal. Självklart kan du också ringa direkt på 0304-649400. Vi ser fram emot din kontakt.

    När du – som representant för ett företag eller motsvarande – anger dina uppgifter ovan kommer Specter även att använda dessa uppgifter för att skicka ut information och nyheter som vi tror kan vara av intresse för dig. Du kan när som helst avregistrera dig från våra utskick. Dina personuppgifter kommer att behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.