Boka in Emeet – höstens bästa e-handelsevent!

Specter är återigen stolt sponsor till e-handelskonferensen Emeet, som under hösten gästar Göteborg 12 september, Stockholm 17 oktober samt Oslo 24 oktober.

Emeet är en “unconference” där företagare verksamma inom e-handel kan träffas och nätverka. Varje Emeet blir en unik mötesplats där deltagare uppmanas att medverka i de sessioner som äger rum under dagen, för att utbyta aktuella utmaningar och erfarenheter.

Agendan sätts av deltagarna själva, har du ett fokusområde du vill diskutera i en mindre grupp anmäler du sessionen och ämnet direkt på plats. Vilka och hur många sessioner du vill delta på väljer du själv. Att kvällen sedan avslutas med mingel, middag och underhållning gör Emeet till ett event du inte vill missa!

Givetvis finns vi på Specter på plats för att lyssna och diskutera kring e-handlares behov när det gäller t.ex. logistik, omnihandel, marknadsplatser och internationell försäljning. Hoppas att vi ses där!

Plats, datum och biljetter

Biljetterna är kostnadsfria för e-handlare, men brukar gå åt i ordentlig fart. Så passa på att boka biljett så fort de släpps. Emeet arrangeras av Ehandel.se.

Göteborg – 12 september
Läs mer och boka din kostnadsfria biljett på ehandel.se – Emeet Göteborg.

Stockholm – 17 oktober
Läs mer och boka din kostnadsfria biljett på ehandel.se – Emeet Stockholm.

Oslo – 24 oktober
Läs mer och boka din kostnadsfria biljett på ehandel.se – Emeet Oslo.