Specter sponsrar e-handlarnas konferens Emeet i Stockholm


Specter är stolt sponsor av e-handelskonferensen Emeet, som äger rum i Stockholm den 15 maj 2024. Emeet är en mötesplats där e-handlare delar kunskap och inspireras av talare. Eventet arrangeras av Ehandel.se, det är helt kostnadsfritt att delta.


Nätverka med branschkollegor

Emeet är ett e-handelsevent som är skapat för att e-handlare ska kunna möta sina branschkollegor i en miljö där de kan diskutera utmaningar och byta erfarenheter. Agendan formas delvis av deltagarna själva, vilket möjliggör diskussioner kring specifika fokusområden i mindre grupper. Dessutom erbjuds kvällsmingel med middag och underhållning. Under Emeet 2024 är huvudtemat “Från överlevnad till framgång”.

  • Utöka ditt nätverk – träffa branschkollegor och skapa värdefulla relationer.
  • Få ny kunskap – lyssna på intressanta talare och dela kunskap med branschkollegor.
  • Dela era erfarenheter – ”Sharing is Caring”, e-handeln är fortfarande en relativt ny bransch, ta chansen att dela erfarenheter med varandra.

Kostnadsfritt att delta för e-handlare

Är du e-handlare rekommenderas verkligen ett deltagande på Emeet. Eventet är kostnadsfritt för företagare som driver e-handel. Biljetterna brukar gå åt fort, så passa på att boka din biljett redan idag.


Träffa Specter på plats

Vi på Specter kommer till Emeet för nätverka, lyssna och dela med oss av våra kunskaper kring hur e-handlare med hjälp av affärssystem (ERP) kan öka sin lönsamhet med automatiserade flöden kring försäljning i olika kanaler, orderhantering, inköp, lager, plock & pack, logistik och ekonomi. Från Specter kommer Felicia, Linda och Patrik vara på plats, hoppas att vi ses där!


Plats, datum och biljetter

Datum: 15 maj 2024

Plats: PostNord Arken, Stockholm

Arrangör: Ehandel.se
Läs mer om eventet och boka din kostnadsfria biljett.