Webinar: ”Sälj via marknadsplatser” – med Sello & Specter

Sälj där kunden vill handla

Fler och fler e-handlare får upp ögonen för nyttan med marknadsplatser. Att kunna sälja sina produkter på fler ställen än från den egna webbshopen. Sello gör detta möjligt, och med kopplingen till Specter affärssystem har du som användare full koll på all din försäljning, lagerstatus och bokföring.

Med Sello som integration har du nu möjligheten att nå ut till miljontals nya kunder på ett enkelt sätt, och slipper lägga tid, pengar och resurser på att driva trafik till din egna webbshop. Här nedan kan du se webinaret med Sello och oss på Specter som spelades in 4 maj 2022.

Läs mer om Sello på deras partnersida

 

Erbjudande från Sello och Specter

Specter bjuder på startavgiften för funktionen Multishop vid beställning innan 30 juni 2022, samt att Sello bjuder på 30 dagars ”prova på att sälja på marknadsplatser i skarpt läge” (efter onboarding), utan extra kostnad!

Kontakta oss redan idag på support@sello.io / +46 (0)10-2637222, eller sales@specter.se för mer information eller beställning.