Case

Layered

Layered är ett svenskt designvarumärke som startades 2015 som snabbt vuxit och idag är ett av Sveriges mest omtalade designvarumärken.

Läs mer Kontakta oss

Om Layered

Layered är ett svenskt designvarumärke som startades 2015 som snabbt vuxit och idag är ett av Sveriges mest omtalade designvarumärken. Resan började tack vare att deras grundare Malin Glemme som för några år sedan inte kunde hitta en hållbart producerad matta med en hög designnivå och till ett rimligt pris som gjorde att hon tog saken i egna händer och grundade Layered. Layered säljer mattor och inredning både till konsument och återförsäljare.

Hur hjälper vi Layered?

Webbshop

De har idag en webbshop hos vår partner Askås som ser till att alla beställningar kommer vidare till Specter för att sedan hanteras och skickas ut till kund. De säljer till flera länder inom EU men också utanför EU. Arbetar med flera lager som ger möjlighet att separera B2B och B2C försäljningen.

Sömlöst flöde

Arbetar med flera lager som ger möjlighet att separera B2B och B2C försäljningen. Sömlöst flöde från inköp till order, integration med 3PL där allt hanteras direkt i ett och samma system.

Klarna integration

Automatiskt avprickning med hjälp av vår integration till Klarna. Och med hjälp av funktionen internationell momshantering redovisas momsen korrekt för respektive land direkt i systemet.

Kontakta oss för ett trevligt samtal

Vill du veta mer om hur Specter kan hjälpa just ditt företag?
Fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi dig snarast för ett första samtal. Självklart kan du också ringa direkt på 0304-649400. Vi ser fram emot din kontakt.

    När du – som representant för ett företag eller motsvarande – anger dina uppgifter ovan kommer Specter även att använda dessa uppgifter för att skicka ut information och nyheter som vi tror kan vara av intresse för dig. Du kan när som helst avregistrera dig från våra utskick. Dina personuppgifter kommer att behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.