Case

ANI Jewels

ANI Jewels är ett svenskt smyckesföretag som grundades av Bianca Ingrosso och Lovisa Worge. Företaget startades några år efter succén med CAIA Cosmetics.

Läs mer Kontakta oss

Om ANI Jewels

ANI Jewels är ett svenskt smyckesföretag som grundades av två bästa vänner, Bianca Ingrosso och Lovisa Worge. Företaget grundades på passionen för att skapa unika och personliga smycken till överkomliga priser. Visionen är att skapa tidlösa smycken som har en unik betydelse och som kan bäras vid alla tillfällen. ANI Jewels smycken är handgjorda och tillverkade av högkvalitativa material som guld och silver. Sortimentet inkluderar halsband, armband, ringar och örhängen som alla är unika och eleganta.

Hur har vi hjälpt ANI Jewels?

Affärssystem – ERP

ANI Jewels använder Specters affärssystem för exempelvis order- och inköpshantering, administration av ekonomiflöden och momsredovisning för olika länder. De har även stöd för att hantera flera lager samt produktvarianter som t.ex. olika storlekar.

Integrerad e-handel och 3PL

ANI Jewels har valt en kraftfull kvartett som erbjuder smidiga processer i alla led. E-handelsplattformen levereras av Askås, logistiklösningen av Bonver Logistics, betalningar av Klarna och allt sys ihop med Specters affärssystem som nav.

Klarna integration

Alla flöden för att hantera beställningar och returer kan skötas direkt i Specter. ANI kan hjälpa kunderna snabbare och slipper dubbelarbete i flera system. Dessutom bokförs alla Klarna-köp och inbetalningar helt automatiskt.

Kontakta oss för ett trevligt samtal

Vill du veta mer om hur Specter kan hjälpa just ditt företag?
Fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi dig snarast för ett första samtal. Självklart kan du också ringa direkt på 0304-649400. Vi ser fram emot din kontakt.

    När du – som representant för ett företag eller motsvarande – anger dina uppgifter ovan kommer Specter även att använda dessa uppgifter för att skicka ut information och nyheter som vi tror kan vara av intresse för dig. Du kan när som helst avregistrera dig från våra utskick. Dina personuppgifter kommer att behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.