Integrationer

Wordline

Wordline fd. Bambora är en av våra partners inom betallösningar och är världsledande inom säkra betalningar och tillförlitliga transaktioner. De ligger i framkant vad gäller den digitala revolutionen som formar nya sätt att betala, leva, göra affärer och bygga relationer på.

Läs mer Kontakta oss

Betallösningar för den smarta butiken

Wordline fd. Bambora är en av Nordens största aktörer inom kortinlösen och erbjuder en rad betallösningar och tillbehör för den smarta butiken. Deras drivkraft är att förenkla vardagen för små och medelstora företag. För Wordline handlar det om alla företag, oavsett försäljningskanal. Det vill säga allt från startups med försäljning online eller mobilt till butiken på hörnet som funnits i tre månader eller 30 år.

Kortterminal för Specter Butikskassa

Kom igång snabbt med kortbetalningar i din fysiska butik. I samarbete med Wordline fd. Bambora kan vi erbjuda hyrlösning för kortterminaler att koppla till Specters kassasystem.
En kassakopplad kortterminal sparar tid för både kunden och butikspersonalen, som slipper mata in beloppet manuellt på kortterminalen. Det minskar även risken för felslag och att fel belopp dras på kortet. Kunden slipper två kvitton, all information finns samlad på kassakvittot. Kontakta oss på Specter för offert, information och beställning.

Fler smarta integrationer i Specter

Svea

Svea har en komplett checkout lösning innehållande alla betalsätt dina kunder efterfrågar för både privatpersoner och företag. Du som e-handlare måste inte låsa dig i något färdigt paket, Svea kan skräddarsy en lösning för dig.

Läs mer

nShift

Automatisera din frakthantering med vår koppling till nShift. I nShift Delivery finns det stöd för ledande transportörer som t.ex. Postnord, DHL, Bring, DB Schenker och DSV. Vid utleverans i Specter skickas fraktinformation direkt till nShift Delivery.

Läs mer

WooCommerce

WooCommerce är en kraftfull e-handelslösning som gör det möjligt att sälja vad du vill på nätet. WooCommerce är ett plugin till plattformen WordPress, en av världens mest populära CMS och bloggplattform.

Läs mer

Kontakta oss för ett trevligt samtal

Vill du veta mer om hur Specter kan hjälpa just ditt företag?
Fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi dig snarast för ett första samtal. Självklart kan du också ringa direkt på 0304-649400. Vi ser fram emot din kontakt.

    När du – som representant för ett företag eller motsvarande – anger dina uppgifter ovan kommer Specter även att använda dessa uppgifter för att skicka ut information och nyheter som vi tror kan vara av intresse för dig. Du kan när som helst avregistrera dig från våra utskick. Dina personuppgifter kommer att behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.