Integrationer

Svea VAT Adviser

Svea VAT Adviser är en av våra partners inom ekonomi och är ett av Sveriges ledande företag inom området momsåtervinning. De har även lång erfarenhet av att göra utredningar om utländska företags eventuella momsplikt i andra länder, momsregistrering och momsredovisning i utländska skattedeklarationer.

Läs mer Kontakta oss

En av Nordens ledande koncerner inom bland annat optimering av betalflöden

Rådgivning och momsutbildningar ingår som en naturlig del i Svea VAT Adviser.
I sitt arbete med moms har även VAT Adviser sedan länge utarbetat metoder och system för arbete med Kapitalläckage som idag är en tjänst som står på egna ben. De är en del av Svea Ekonomi, som är en av Nordens ledande koncerner inom bland annat optimering av betalflöden. Koncernen omsätter ca 2 miljard kr och har cirka 1 000 anställda. Koncernen är representerad via egna bolag i Sverige, Danmark, Finland, Norge, Estland, Lettland, Nederländerna, Schweiz, Österrike, Tyskland och i princip hela Östeuropa. I övriga världen via ombud.

VAT Adviser, som startade sin verksamhet 1994, har sedan länge etablerade samarbeten med en lång rad stora industrikoncerner både nationellt och internationellt. Den specialisering VAT Adviser gjort mot storindustri samt deras proaktiva synsätt har gett dom en unik kompetens vad gäller system för identifikation av fakturor, identifikation av kapitalläckage, för hanteringen som leder fram till fakturans återbetalning och effektiva rapportsystem. Samtliga system har utvecklats och förfinats i nära samarbete med deras kunder. Denna kompetens kommer givetvis även VAT Advisers lite mindre kunder till godo.

Specter samarbetar med Svea VAT Adviser när du behöver experthjälp

Svea VAT Adviser har ett e-handelsupplägg för momsregistrering och löpande redovisning i hela EU plus Norge m.fl. länder. I dessa länder kan Svea VAT Adviser erbjuda låga fasta priser för Specter-kunder när det gäller deklarationer inom i princip hela EU området och i Norge. Svea VAT Adviser får en egen inloggning till Specter om du önskar, de kan sedan själva ta ut redovisningsunderlag direkt från systemet. Du meddelas sedan hur mycket moms som skall betalas till respektive land. Svea VAT Adviser kan även bistå med momsregistrering och upplägg av rutiner kring dessa frågor.

Fler smarta integrationer i Specter

Svea

Svea har en komplett checkout lösning innehållande alla betalsätt dina kunder efterfrågar för både privatpersoner och företag. Du som e-handlare måste inte låsa dig i något färdigt paket, Svea kan skräddarsy en lösning för dig.

Läs mer

nShift

Automatisera din frakthantering med vår koppling till nShift. I nShift Delivery finns det stöd för ledande transportörer som t.ex. Postnord, DHL, Bring, DB Schenker och DSV. Vid utleverans i Specter skickas fraktinformation direkt till nShift Delivery.

Läs mer

WooCommerce

WooCommerce är en kraftfull e-handelslösning som gör det möjligt att sälja vad du vill på nätet. WooCommerce är ett plugin till plattformen WordPress, en av världens mest populära CMS och bloggplattform.

Läs mer

Kontakta oss för ett trevligt samtal

Vill du veta mer om hur Specter kan hjälpa just ditt företag?
Fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi dig snarast för ett första samtal. Självklart kan du också ringa direkt på 0304-649400. Vi ser fram emot din kontakt.

    När du – som representant för ett företag eller motsvarande – anger dina uppgifter ovan kommer Specter även att använda dessa uppgifter för att skicka ut information och nyheter som vi tror kan vara av intresse för dig. Du kan när som helst avregistrera dig från våra utskick. Dina personuppgifter kommer att behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.